Thursday, June 7, 2012

Khamis Dan Jualan


dah jadi cam sinonim plak kan...
asal khamis jek ada jualan...
asal jualan jek sure hari khamis...
dan hari ni cam biasa...ada jualan la...dan kali ni kat lobi dca-kbs jek...
tapi hari ni meriah dari biasa...sebab banyak gerai² yang sebelum ni tak pernah nampak pung...
selalunya nampak peniaga yang regular jek...
khamis ni muka kamu, khamis depan muka kamu lagi...hahaha...

tadi sempat lah beli mangga....eh ada jual mangga la...beli sekilo jek pung...RM4 sekilo....dapatlah 4 biji...
jadilah...manis rasanya...ingat nak try kasi kat iris la...

dan cam biasa...pau frozen tidak dilupakan...
untuk bekalan ketika kelaparan di opis...leh kukus² lagi... 

gerai tupperware pun ada...tapi lalu jelah...kali ni tak singgah dah...sebab projek ngan tupperware dah abis...hahaha...boleh plak gitu kan... 

tudung² pun ada...tapi tak membeli pung...sebab tiada kepentingan...duit poket pun makin nipis dah ni...gaji lagi 2 minggu...huwaaa...so, marilah membeli secara berhemah... 

suasana di kaki jualan... 

masih meriah walau tak ramai yang turun membeli lagi...hehehe... 

aku turun jam 12 tadi...turun agak awal jugak lah...sebab jam 12:45 tadi p Presint 5, melawat baby baru...
alahaiii...rindu bau baby baru lahir...eh apakah????

10 comments

Thursday, June 07, 2012 3:27:00 PM

wahhh..bestnye..mmg setiap ari khamis keR?..kalau lah falsya keje area situ mau husband bg duit belanja setiap hari 10hengget la jawabnye..hehe..

Thursday, June 07, 2012 3:27:00 PM

bestnyer..mcm2 ada...siapkan rm jer....:-)

Thursday, June 07, 2012 3:42:00 PM

Syoknye ade jual2 mcm nie. Mcm ne nak apply booth die eh?

Thursday, June 07, 2012 4:04:00 PM

dulu mase org masih kat DCA tak de pun jualan cam gini... kat mof ni jarang ade juala..kalo ade pun puspanita yg buat..tp sebulan sekali pun susah..sedih..

Thursday, June 07, 2012 4:21:00 PM

wah wah .... syok nye ... diorg ckp kat p.3 tu meriah klu jualan .....

Thursday, June 07, 2012 4:26:00 PM

Nampak best ajer...

Thursday, June 07, 2012 5:37:00 PM

geramnya tgk mangga tu.

Thursday, June 07, 2012 6:47:00 PM

tmpt adek saya tu ari jumaat katanye..
tp tak byk camni, die kate la..
huhu

Friday, June 08, 2012 10:39:00 AM

ni kat mana ni?? kat menara tm ke?

Friday, June 08, 2012 10:42:00 AM

@Kella
ishh menara tm mana plak dah...\
kat presint 4 ni...putrajaya...hehehe

Post a Comment