Wednesday, June 6, 2012

Nursing Wear Cap Autumnz


hurmmm...ritu terperasan kat fb ada kat satu group ni buat GB...barangan Autumnz ada 25% sale setiap barangan...kalu nak nengok barangan apa leh layari laman web http://www.autumnz.com ...owh ini sudah bagus...
25% tu pun dah banyak jugak potongan tu...jadilah dari takde...sebab aku memang dah aim nursing wear cap Autumnz ni...lagi pulak ada keluaran terbaru...cantik²..sampai rambang biji mata....
kalu korang nak cuci mata jugak, leh ar nengok sini... 

aku ada berkenan dengan satu baju ni...
eh baju di bawah ni ha...beselah, mata aku tak lari dari kaler pink jek...hahaha...
ni dari pandangan hadapan...cam biasa, memang aku suka jenis long sleeve...senang...tak perlu pakai inner  lagi kan...

baju yang ni jenis selak cam gini...untuk menyusu anak... 

comel jek kan...tapi tak tau comel ke dak bila aku pakai...hahaha...nak jugak tu... 

ni dari pandangan belakang... 

dan yang ni pun cam berkenan jugak...eh pendek kata semelah aku berkenan kat dalam web tu...
tapi yang tak berkenannya duit plak yang makin kering...hahaha... 

dan baju ni jenis selak cam gini... 

ni dari pandangan belakang...comel ahhh.... 

hurmm...dah target dah...gaji ni mau rembat sehelai dua...nak tambah koleksi nursing wear yang sedia ada...

8 comments

Wednesday, June 06, 2012 11:08:00 AM

skang nie mmg dh byk kan baju utk yg BF..hehe..comel la baju2 tuh..

Wednesday, June 06, 2012 11:11:00 AM

@Falsya
haah, memang banyak...so nak NIP pun takdelah segan sangat kan...

Wednesday, June 06, 2012 11:30:00 AM

aku skrg pn suka baju lengan pnjg & labuh menutup punggung. maklum le dh beranak 2 ni kena ada kesedaran hehe..

cantik weehhh baju pink kelabu tu. dr depan ala2 layered dress :)

Wednesday, June 06, 2012 11:31:00 AM

@Afne
aku pun cam gitu gak...tapi dah lama sedar...dah tak segak dah pakai baju dedah sana sini...segan ahhh

Wednesday, June 06, 2012 11:32:00 AM

magicnya!!!

Wednesday, June 06, 2012 12:02:00 PM

cantik2 kak....lieya ade 5 lai baju nursing autumz nie....tapi skrang dah tak membeli lagi dah sbb dayyan pun campur fm......

Wednesday, June 06, 2012 12:17:00 PM

sila beli mmg lawa ....

Wednesday, June 06, 2012 6:18:00 PM

cantik la bju yg no.2 tu... kalau belum kawin buleh beli tak? :)

Post a Comment