Tuesday, June 12, 2012

Pengguna Tegar Dumex Dugro


ari ahad lepas, sengaja ke Billion...dengan alasan nak mencari seluar basahan buat si anak bujang...
yelah, semua seluarnya dah kelaut...ada yang tak muat di pinggang...ada jugak yang senteng...
adehh...ni disebabkan peningkatan berat badan ke camne rni...alahaii...pening mak....

dah kat billion bangi tu, takde plak seluar yang dicari...
ekseli aku mencari bundle untuk budak sebenarnya...tapi tidak ketemu...
dulu adalah booth kat jualan puspanita jual bundle for kids ni...tapi dah lama jugak mereka tak kemari...
alahaiii...susahnya nak cari seluar tuk abam mok ni..

dah takde tu, terus masuk ke bahagian pasaraya...
untuk mencari sebarang dua barang....
pastu ternampak ada promosi pasal susu abam mok ni...
ada adiah untuk pembelian susu 900gram punya...
eh ni bukan susu yang kita selalu borong kan bang...kata aku...
yelah tiap bulan 5 pek susu ni aku beli tuk abam mok...
tapi ritu amik sepek jelah...sebab stok kat rumah dah ada dalam 2-3 pek...
takmo membazir di tengah bulan kekdahnya...

sebab utama mak beli...ni ha...ada free gift tu...
ada 3 kesemuanya...kalu mak tak silap ada kaler hijau, pink dan biru kut...
tak perasan sangat...
hubby yang p amik free gift tu...nengok² p amik kaler peberet dia...
punah harapan mak nak kaler pink...eh ke merah...lupa la...kalut ngan abam mok masa tu...
takut dia hilang plak kat dalam pasaraya...hehehe....

comel jek free gift nya...
leh ar isi apa yang patut...
aku suka wat koleksi menda sebegini...

katanya promosi sampai 30hb ni while stock last...leh la p membeli lagi...
harap² masih ada stock untuk kami...
saya mau ketiganya...hehehe....

13 comments

Tuesday, June 12, 2012 10:05:00 AM

nak tinnnnn

Tuesday, June 12, 2012 10:15:00 AM

o0o tin dlm iklan tu .... bkn ke dulu minum susu DL tu ke .... dah tukar ek

Tuesday, June 12, 2012 10:17:00 AM

@eima
yang minum DL adalah kakak dia...
abam mok minum dugro...
janji susu murah sudah...hahaha

Tuesday, June 12, 2012 10:27:00 AM

Muiz pon minum susu nie gak..
dah ada 6 tin free gift collection..
semua kaler dabel..hihihi..

tp muiz minum yg 3-6 tahun punya..
irfan masih minum yg 1-3 ye..??

Tuesday, June 12, 2012 10:27:00 AM

Aku ade 5 tin kaler pink..ms tu tinggal kaler pink je yg ade..amek je la..tp tak watpe pun lg tin tu..ade duk smpn dlm almari..hehehehe..

Tuesday, June 12, 2012 10:29:00 AM

@Shamz Fieza = Muiz
hahaha...dia dah minum yang 3-6 tahun jugak...ni apaknya tersalah amik la ni..dah snap gambar baru perasan...
wahh...nank jugak dah banyak tu...

@umiliaz
bak sini satu kaler pink...aku nak jugak...huwaaa....

Tuesday, June 12, 2012 10:38:00 AM

gitula...pegi billion xbgtau pun..

Tuesday, June 12, 2012 11:19:00 AM

anak sy dah x minum dumex x dapatlah nak kumpul koleksi free gift lagi... minum dutch lady kene rajin join contens mmg x rajinlah pun huhuhuhuhu....

Tuesday, June 12, 2012 11:20:00 AM

ayu pun ada tin mcm nie..tapi color pink & hijau jer..

Tuesday, June 12, 2012 11:26:00 AM

aku amik tin kaler merah dan hijau ni....

pengguna tegar jugak yg dua org besar yg masih menyusu tu

Tuesday, June 12, 2012 12:16:00 PM

tak guna dugro.. rugi aaaa

Tuesday, June 12, 2012 4:20:00 PM

free gift tu menarik la.kena cari jugak ni sbb anak saya tak kisah susu apa pun janji susu.takat ni dia gilir2 minun dutch lady dan dugro

Tuesday, June 12, 2012 4:23:00 PM

Aku beli tak dpt pon tin nih...nak kena tye nih.

Post a Comment