Thursday, June 7, 2012

Sarapan Pagi Ni...Korang Ado???


selasa lepas kan ada pasar tani...so kebetulan aku half day...dan hubby pun half day...
dalam tak larat tu aku ajak hubby ke pasar tani...sebab nak cari bahan protein tuk bubur iris...
pastu ternampak durian...kecur liur teringin nak makan...
tak sedo diri tu demam...tapi napsu meluap² nak makan durian kan...
suh hubby pilih...dia pilih durian yang rege 3 RM10 kut...

sedap isi dia...manis2 pahit...tapi memang sedap...
balik umah, buka sesiap..buh dalam tupperware....sebab kulit dah terbuka...
dibiarkan nanti jadi masam...
makan sejuk² gini...
alahaii..sangatlah nyaman...
best woo...aku dah siap sarapan jam 4:30 pagi tadi...ekekeke...

jemput makan semua...

notadijariku: barang saper yang tak makan durian, maka mereka tergolong dalam orang² yang rugi dalam merasa salah satu nikmat dunia...hehehe...

13 comments

Thursday, June 07, 2012 11:00:00 AM

Salam krnal C.Mot. Akak tak pernah ada sarapan seenak ini...Jeles betul

Thursday, June 07, 2012 11:09:00 AM

wah...sdpnye..ni fav fruit aku ni wei...pnmbh susu bdn pun ye gak kan..

Thursday, June 07, 2012 11:10:00 AM

@umilia
penambah perisa susu...kasi ada rasa durian weii...hahaha

@Mak Wardah
salam kenal kak...akak kena cuba ni...hehehe

Thursday, June 07, 2012 11:11:00 AM

bak lah sikit.. dh lama byk hari mencari.. sob sob..

Thursday, June 07, 2012 11:12:00 AM

@MrS. F!zA
aler dah nak abis dah ni...p cari kat pasar tani jumaat ni...durian kampung, musang king...macam2 ado la...baik makan sebelum tak leh makan...hehehe

Thursday, June 07, 2012 11:15:00 AM

wahhh syok .. tp pantang dulu skrg ni ..aku demam ngan batuk kuat

Thursday, June 07, 2012 11:17:00 AM

@eima
aku pantang nengok ni...hehehe

Thursday, June 07, 2012 11:17:00 AM

curlassss mak bekpes doyan.. bak seulas..

Thursday, June 07, 2012 11:21:00 AM

saya setuju dgn notadijari akak tu, hehe

Thursday, June 07, 2012 11:38:00 AM

Baru malam tadi berangan nak makan doyan..tp masa tu jam sudah pkl 11+ pm..cari2 nan hado..hado pun mahal yg amat..ari ni cari lagi

Thursday, June 07, 2012 11:56:00 AM

pagi2 breakfast durian..rare nieh..hehehe..

Thursday, June 07, 2012 12:43:00 PM

melampau ni breakfast duyan... haih... sabor je...

Thursday, June 07, 2012 12:57:00 PM

fuhh sarapan ko buat akk kecur dikk huhuhu

Post a Comment