Wednesday, June 6, 2012

Tahniah...You Follow Me...


alhamdulillah...minggu ni saje aku menerima 2 perkhabaran berita gembira yang mana sahabat2 aku telah selamat melahirkan bayi memasing...memula si fina, my junior masa kat itm dulu, telah selamat melahirkan bayi perempuan secara pembedahan...si fina ni ekseli baru jek pulang dari Austria...setelah 3 tahun berkhidmat di kedutaan sana...rezeki dialah, anak made in austria...cuma lahir jek di Malaysia...

dan petang tadi, dapat sms dari friend si pijot or si fyzz pulak telah selamat melahirkan bayi ketiganya yakni seorang bayi perempuan seberat 3.1kg secara normal...hehehe...hok ni memang polo the sifu ni...
dah masuk grup ibu beranak 3 dah skang...tahniah buat keduanya...

aku rasa bulan ni ramai blogger2 di luar sana pun yang sedang menunggu giliran memasing untuk melahirkan kan...pepun aku doakan moga dipermudahkan semuanya....amin

9 comments

Thursday, June 07, 2012 12:35:00 AM

mcm mana nak apply jadi pilot ?

Thursday, June 07, 2012 8:14:00 AM

@thieraStars
hurmm...buat surat ke DCA disertakan dengan result spm....untuk diterima masuk ke mana2 skolah penerbangan yang diiktiraf oleh DCA...make sure r result hendaklah credit in english, matematik dan salah satu matapelajaran sains...thank you.

Thursday, June 07, 2012 8:27:00 AM

sy lak tggu giliran nk kawen..hahaha

Thursday, June 07, 2012 9:40:00 AM

tengah menunggu mase jugak ni..adik baby, cecepat kluar yer..

Thursday, June 07, 2012 10:37:00 AM

tahniah ... member korg aka jiran aku ... smlm dah pi spital dah ....

Saturday, November 10, 2012 6:55:00 PM

@♥cikmOt♥
tumpang tanya..
approval letter ke dca tu just anta form tu sehelai ngan ftostat result spm je ke?
ftostat result tu kne cop pengesahan or xpyh ek?
reply asap pls..
thx..
=]

Saturday, November 10, 2012 8:10:00 PM

Izwan...salinan result tu hendaklah dsahkan oleh ye...pepun boleh hubungi sy di talian .03-88714026 pd waktu pejabat...

Monday, November 12, 2012 4:42:00 PM

@♥cikmOt♥ thx.. nombor dca ke ni?

Post a Comment