Tuesday, June 26, 2012

Tahun Ni Takde Kenduri Ke???


hurmm...dah petang pun...bos pun dah balik..boringlah...ari ni bos half day sebab pepagi tadi dia bawa datin dia datang opis...ekseli datin ada cek up kat sepital putrajaya ni ha...alang² singgah sini kejap...aku suka ngan datin isteri bos ni...sangatlah low profile orangnya...tak macam mak datin cam dalam drama tu...propa jek lebih...hahaha...

dah tu bos takde, aku ingat nak kuar 5 minit awal la petang ni...ingat nak p singgah ke pasar tani...nak cari durian...skang kan musim durian...dah musim kenalah polo...kena makan sampai lebam...ingat dulu, tahun lepas, masa aku peknenkan dak iris tu... 2 kali kut aku dapat makan durian FREE sampai senak perut ni...sib baik dak iris kasi ruang tuk durian tu menempek dalam perut ni...

cam yang pernah aku ceritakan kat entry INI dan SINI...sal kenduri durian kan...perghh tak berhagak kan...siap ada kenduri durian kan...eh durian free saper tak mo makan...lagi² hantu durian cam aku ni...hehehe...

buat capt aidid..bajet cam dia baca blog aku ni kan...tahun ni takde kenduri durian lagi ke capt...cam tahun² sudah??? kalu ada jangan lupa jemput kan...ihikss...

durian MUSANG KING...datanglah...eh tetiba...

notadijariku: abang....belanja durian petang ni dalam 2-3 biji boleh??? hehehe, melampau ko....

9 comments

Tuesday, June 26, 2012 2:07:00 PM

tolong belanja yg kat gombak sekali boleh??..wakakakka..kali nie falsya plak nak....LARIKKKKKKK..hahaha..

Tuesday, June 26, 2012 2:10:00 PM

kak, jom makan durian, kt sungai buah..

Tuesday, June 26, 2012 2:22:00 PM

klu ade kenduri durian lg nnti jgn lupe ajk aku yek..hehehehe..

Tuesday, June 26, 2012 2:28:00 PM

kok demam karang kak ...musim jerebu ni ..anak2 abis dah batuk ni

Tuesday, June 26, 2012 2:28:00 PM

untung gak ada yg nak belanja durian..kita ni nak mkn kena tgg durian gugur dr pokoklah..eh takk kena beli sendirilah kekdahnya huhuuu

Tuesday, June 26, 2012 2:45:00 PM

anum baru pas makan durian kat kg last week
syok

Tuesday, June 26, 2012 3:02:00 PM

saya pun antu gak..
time preknen kan nayli minat tak dtg
pas dah lahir, antu dtg balik, haha!
aritu atok zakwan dtg dr kg, belikan anak2 5bijik sorg, hamekk!=p

Tuesday, June 26, 2012 3:26:00 PM

musang king ko kak...nak sikit....

Tuesday, June 26, 2012 3:47:00 PM

boleh jadi geng hantu durian nie

Post a Comment