Monday, July 9, 2012

Berkelah Di Tepian...Balkoni...


ok, kita tinggalkan citer sal artis kawin ni...dulu aku kawin takde orang nak kecoh pung...
takde orang nak up kat blog pung...hahaha..
(bajet masa tu dah ada blog kan...kawin pun tahun 2006...blog pun tak kenal lagi...ihikss)

ok, citer sal hujung minggu yang baru lepas ni...tak kemana pun kami anak beranak...
just terperuk di rumah dari pagi sampai ke petang...sian jugak kat anak² tu...tapi tulah kan...
dah nama abinya bekerja, sabtu dan ahad dari pagi sampai ke malam...
bistu nak buat camner lagi kan...ni nak balik kampung di jengka pun tak kesampaian lagi...
entahlah...kerja, kerja kerja...selagi ada daya...

so sabtu ahad ritu cam kesian kat anak² ni, ingat nak bawa derang keluar, tapi kebetulan hubby bawa kereta plak..so terpaksalah cari alternatif lain tuk anak² ni...
sebagai konkusinya, mak goreng naget tuk mereka berdua...
pastu bentang tikar kat balkoni luar tu...
dan berkelah mereka berdua di sana...
jadilah, janji mereka suka...
iris??? meh dok ber'kipas' dalam umah ngan ibu meh...
hehehe....

maaf ye nak, nanti kita ada masa kita berkelah di tepian pantai plak ek....

notadijariku: kesian kan..tahun ni takde pun holiday ke mana²...alahaii...
kita nengok tahun depan la nak...

15 comments

Monday, July 09, 2012 11:27:00 AM

balkoni pun balkoni la kakak..janji bersantai..kite pun nak bercuti gak!!!..hehe..

Monday, July 09, 2012 11:31:00 AM

privasi tu sbb dh tktutup ngan bendera..hihi

Monday, July 09, 2012 11:32:00 AM

janji ado...huhu..

Monday, July 09, 2012 11:37:00 AM

ok gak nie

Monday, July 09, 2012 11:49:00 AM

Balkoni pun balkoni lah! Janji mereka happy! Best apa sekali-sekali gitu hihi.. Shima? BUat kat garaj keta jelah.. erk!

^_^

Monday, July 09, 2012 12:06:00 PM

tak kemana pun sekurangnya abam ada kwn dgn kakak..jd diorg boleh sesama main..

kalau harraz sian dia mainlah sensorang..tgg adik tak hadir2 nak temankan dia sobs sobsss

Monday, July 09, 2012 12:06:00 PM

Heee...comel lak tgk dua beradik tu. Ni klu mommy fara yg duk picnic situ, alamat lemah jantung. Gayat! Huhuhuhuhu....

Monday, July 09, 2012 12:07:00 PM

ok la tu bekelah kat balkoni zaman dok ruamh atas dulu balkoni pun tak dak ..kami main kejar2 je 2 branak hihihi

iris mana tak join ke

Monday, July 09, 2012 12:49:00 PM

beso bendera hihi..

Monday, July 09, 2012 1:09:00 PM

siap ada bendera
patriotik ni

Monday, July 09, 2012 1:20:00 PM

okla tu kak..amik angin petang

Monday, July 09, 2012 3:01:00 PM

wiken ni hubbby work ke?
jom pi tgk dino kt psn!
mesti kakak n abam sonok :)

Monday, July 09, 2012 3:45:00 PM

xper kak...asal dapat udara luar...hehe

Monday, July 09, 2012 3:53:00 PM

Jadilah...tak dpr tepi pantai, balkoni pon ok.

Monday, July 09, 2012 4:08:00 PM

kelah kt mana2 pok ocey janji anak2 epy

Post a Comment