Wednesday, July 4, 2012

Eh Kau Hado???


hurmm...malam tadi tido agak lewat...cam biasa, nengok rancangan masterchef tu...even tu rancangan masakan, dah sikit pun tak tergerak nak salin or dapatkan resepi selebriti tu masak, tapi aku suka nengok derang masak...eh saper yang tak pandai masak pun leh jadi pandai kan...eh itu aku...hahaha...

masa memula ikuti rancangan ni, aku rasa cam nengok CEREKARAMA lak...sampaikan ada yang bertanya, ni nengok rancangan masakan ke, cerekarama ni...beselah, double A tu kan suka berdrama swasta...sangatlah tak suka ok...tak tau naper tah aku tak suka dengan double A tu...propa jek lebih...tapi biasalah kan, ada yang tak suka, ada jugak yang suka...tapi kan, next time aku harap rancangan ni, kena titik beratkan soal dari segi pemakaian, terutama sekali kaum hawa tu...kut ye pung takmo lah pakai baju takde lengan time nak masak kan...tak manis orang nengok...

ok, citer sal malam tadi...tibalah masanya giliran si AZWAN ALI disingkirkan ...abislah kan...drama air mata sudah...masa ni aku tak nengok sangat...sebak...ceh, sebak la sangat kan...walhal sibuk di dapur...tapi aku baca ada yang review yang bila terkeluarnya si Double A tu, rancangan tu akan kurang serinya...hurmm...tahlah, walaupun aku tak berapa kenan ngan sikap Double A yang tak berapa nak semenggah tu, tapi ada betulnya jugak kut...takde deme ni rasa cam tak ceria...sebab dia yang selalu pot pet pot pet...hehehe, kau hado??? gituuu...beselah astro suka proganza la sangat kan...nak naik rating...huhuhu...

pepun ekseli rancangan ni katanya dah abis dah sesi rakamannya...dan pemenangnya bagi gelaran MASTERCHEF SELEBRITI yang pertama pun dah diketahui kan...tapi pepun kita tunggulah finale nanti...syhhhh...hehehe...

notadijariku: rasa cam boleh agak jek saper yang menang kan...ceh tanya lagi kan, dah tau diam² sudah...ihiks...propa la sangat...

10 comments

Wednesday, July 04, 2012 1:47:00 PM

saper?saper yg menang tu..dr.fazley ke juliza?haha eksaited nak tau lak...

Wednesday, July 04, 2012 1:51:00 PM

double AA kan mmg suke propa..hahaha..skang nie dh terkeluar sunyi sudah..;D

Wednesday, July 04, 2012 2:03:00 PM

sapa juara.... nak tauuuuuuuu

Wednesday, July 04, 2012 2:15:00 PM

siape hero tue

Wednesday, July 04, 2012 2:15:00 PM

tapi kan kak, walaupun mulut dia potpetpotpet, tapi dia tak kisah even dibagi tugas kebersihan, takde la nampak cam dia tu busuk ati sgt, sesetengah tu bajet dah terror cara semua org masak, semua orang potong pun dipertikaikan huhuhh...

alaa mesti Dr Fazley menang tu...

Wednesday, July 04, 2012 2:27:00 PM

saya takde estro..
sape kak yg menang ?

Wednesday, July 04, 2012 2:29:00 PM

alaaa cikmot dah tau ek sapa pemenang tu ..email sy skrg bgtau sapa yg menang =P

bgtau eks mengidam ni nak tau >__<

Wednesday, July 04, 2012 2:37:00 PM

tak ikut mastechef nie tp da tgk kengkwn post kt fb...
# addicted dok tgk series HERO...ekekeke..:-)

Wednesday, July 04, 2012 2:38:00 PM

fazlee menang kan?hehe

Thursday, July 05, 2012 11:53:00 AM

propalah sangat..aku teka dato fadzli menang kot tgk dia cool jerkan?tapi cetul arr hakupun meluatlah ngan double a tapi bila nengok mcm besh plak.kalau takdok dia busan kowt

Post a Comment