Wednesday, July 11, 2012

Fatfrogstanding Yang Sudah Penuh


entry sebelum ni ada aku mention sal aku ke bank kan...
haah, memang ke bank pun...sebab dengan satu niat nak rolling syiling yang sudah memenuhi tabungan di opis...dah rasa cam berat jek...sebelum aku lupa, baik aku simpankan kat tempat yang lagi afdal kan...

kat opis ni aku ada satu tabung duit syiling...memang aku akan isikan duit² syiling yang ada kat dalam tabung ni...kadang pai satu masa aku akan p rolling..sekali dapatlah dalam RM2-3 ratus...itu hari paling banyak RM4 ratus lebih...

nilah tabung yang aku maksudkan tu...FATFROGSTANDING nama dia...teringat kisah katakgemukberdiri ni masa kat itm dulu...sangat mengimbau kenangan...

dan syiling² yang telah selamat dirolling...
amaun semalam dapatlah dalam RM160 lebih...jadilah kan...kata orang sikit² lelama jadi gak sebuah bukit...
dah selamat dimasukkan dalam akaun anak²...

dan dok dediam la kamu kat tempat asal kan...hehehe...

sekian, satu balang duit syiling dirumah masih belum dirolling lagi...hehehe....

14 comments

Wednesday, July 11, 2012 2:53:00 PM

wow bestnya
mari menabung

Wednesday, July 11, 2012 3:03:00 PM

mot akaun anak2 tu sorang satu ke? RM160 tu dibagi 3 ke mot...?

Wednesday, July 11, 2012 4:03:00 PM

sy ade 1 balang xsimpn lg kt bank

Wednesday, July 11, 2012 4:14:00 PM

haaaaa ctu rupenye kamu simpan...kiki

Wednesday, July 11, 2012 4:45:00 PM

isi kt tabung sy lak ye..hehe

Wednesday, July 11, 2012 5:07:00 PM

byk nye syiling...nak ckit leh x kakak?..;D

Wednesday, July 11, 2012 11:05:00 PM

wahh banyak jugak hasil yg dpt kumpul kan..hmm baguslah cikmot nih..patut jdkan contoh..sy ni selagi ada selagi tu guna hmm tak bagus sikap mcmni.

ok,nak start menabunglah :D

Thursday, July 12, 2012 10:13:00 AM

anak2 akak kalo balik skolah mesti simpan duit siling dlm tabung, kumpul nak beli basikal baru katanya...hehehehe

Thursday, July 12, 2012 10:16:00 AM

ko try buat tabung rm5
lagi best lagi kaya cepat
hehee

Thursday, July 12, 2012 11:35:00 AM

katak mmg comel...hehe...

Thursday, July 12, 2012 2:13:00 PM

comel cik frog tuh...

Thursday, July 12, 2012 2:46:00 PM

Cutelah frog tu.. Bgus2, biar ade semangat menabung.. N lpas ni kna wat pelaburan plak.. Hhaha

Thursday, July 12, 2012 4:00:00 PM

cumil tabung tu..walapon sebenarnya akak geli dgn katak..hak3

Friday, July 13, 2012 4:23:00 PM

octopus mak pun dah penuh..nak kena p bank minggu depan..hihi

Post a Comment