Monday, July 9, 2012

Nak Komen Gambar...Pernikahan Ella Dan Azhar Husaini


salam semua...selamat pagi...
monday blueskah bagi anda..ye bagi aku...
lemau...baru nak baik idung dari tersumbat...skang sumbat balik...
gara² ekon yang agak sejuk...kena tepon maintenance, suh 'panaskan' balik bilik aku ni...tak perlu sejuk sangat kut...bekuuu...

ok, rata² aku nengok blogger terkenal, dan blog² gosip ada yang memaparkan gambar pernikahan Ella dan Azhar Husaini tu kan...kat blog budiey.com, beautifulnara, rotikaya, oh segala oh dan sebagainya...
dan aku jugak tidak tak mau ketinggalan la...kan...

malam tadi kat dalam berita pun ada...kat Gala Tv la, kat Awani 7:45 la...kat buletin utama aku tak nengok...dah lama tak nengok buletin U tu...hehehe...tapi kan, aku ada nak 'up' sikit lah...takmo sebut komen sebab siapa aku nak jadi pengomen kan...hahaha...nanti kena bambu lak ngan peminat kipas susah mati kak ella ni kang...

ok nengok gambar pernikahan ni...walaupun si suami tu muda, tapi nampak serasi...rupa dia lebih berusia dari umurnya...nampak sepadan jek...manja benar kak ella ni tau...sikit² ihikss...sikit² uhuks...huhuhu...

tapi kan, aku rasa time nikah tu, ella mungkin lebih manis kalu disanggul kemas rambutnya tu...tak pun bertudung terus...aku tau, dia ratu rock, tapi tak salah in da moment once in her life kan, dia tukar personaliti jap...jadi ayu gitu...orang nengok pun, sejuk jek mata memandang...ni idak, rasa cam...hurmm...erkk...tercekik nak bitau...takut kena gam...!!!!

ce korang bayangkan kalu rambut dia disanggul...comel bukan...ayu gitu...tak pernah lagi nengok ella bersanggul...kalu rambut lepas cam gini, biasa sangat dah...kan kan... 

pepun aku suka nengok penampilan baru kak jojie tu...ayu bertudung...sangat comel...
tak puas nengok muka dia tau...hehehe....

oklah, my 2 sen komen jek...jangan bambu aku lepas ni sudah...2 sen jek tu...huhuhu...

moga Allah memberkati pernikahan mereka dan perhubungan itu berkekalan hingga ke hujung nyawa...amin...

17 comments

Monday, July 09, 2012 8:09:00 AM

hah, btl la..nape xsanggul..

Monday, July 09, 2012 8:15:00 AM

ah ah kan....baru la ada kelainan..nie biasa jer..
apa pun..selamat pengantin baru to Ella & hubby!!

Monday, July 09, 2012 8:45:00 AM

samelah terpikir jugak perkara yg same masa tgk surat khabar semalam huhuhuhuhu....

Monday, July 09, 2012 8:45:00 AM

yalo..nape tak di sanggul kan...tapi apokan dayo..dier yang nak Gitu...tp yang penting lenggok kepala manja2 gitu mmg tak leh hilang kan...walaupun selendang atas kepala..kakakkaka

Monday, July 09, 2012 9:06:00 AM

yup setuju sgt. kalau sanggul lagila kemas, lagi cantik

Monday, July 09, 2012 9:18:00 AM

Aah dik rasanya ramai yg kurang selesa ngan penampilan dia mlm tuu, memang manis konpermmm kalau dia bersanggul kan, atau bertudung since dia baca nikah, hurmmmm

Nie bila mcm tuu ada gaya2 hurmmmmmmm ekekke takut gak kena gam ekekek

Apa2 majlis dah berlangsung dan dia sure tgh bahagia, memang doakan dia bahagia selamanya, sbb mereka berdua nie sweet aje, oh ya jojie kakak ella tuu dah lama bertudung, cuma mlm tuu dia nampak lebih berseri, mcm dia lak pengantinyeee ekekke, bilelahh dia lak nak menikah kan :-)

Monday, July 09, 2012 9:19:00 AM

ha ah..nmpk serabut skit..klu tak nak sggul pun kemaskan rambut tu skit pun ok..ape pun tahniah ella..

Monday, July 09, 2012 9:21:00 AM

hahah rata2 komen rambut patut sanggul
ntah mayb nak kekalkan identiti rock dia tu

Monday, July 09, 2012 10:01:00 AM

betul tue....nmpk serabut skit..klu ella sanggul rambutnya mesti cantik dan nampak kelainan...

Monday, July 09, 2012 10:05:00 AM

ha..tahu takpe.baik dia sanggul kn?serabai je tgk

Monday, July 09, 2012 10:20:00 AM

hahaha laki kate elok die bertudung klu takat nk letak selendang gitu baik tak yah....

rock la sgt ..kiki

agak2 nye ella nk menimbang cahaya mata tak nanti dah 46 tahun dah tu ... klu beranak berisiko tu .... hrrmmmm

Monday, July 09, 2012 10:21:00 AM

btui lah kan...br nmpak lebih ayu dan anggun kalau bsanggul..:-)

Monday, July 09, 2012 10:25:00 AM

kalau sanggul lagi comel kan

Monday, July 09, 2012 10:43:00 AM

setuju sangat, kalu sanggul lagi cumel. lagi cantik time dia tengah pakai inai tu dia ikat rambut dia.. sweet jerk nampak..

Monday, July 09, 2012 11:18:00 AM

walaupun kawen imej ttp main..suke3..hehe..

Monday, July 09, 2012 11:31:00 AM

assalam suke blog nie,sebab kita bnyk persamaan ...dh ad kt fb .salam perkenalan

Monday, July 09, 2012 12:36:00 PM

Rasa cam nak tercekik... Ya betol tu.. Rambut tu yg ternampak dulu dan sebenrnya mengganggu sikit.. Yelah kata pernikahan, harap la lebih kemas sikit..

Post a Comment