Tuesday, July 10, 2012

Keyword Carian TerPANAS Ini Hari


serius aku tak sangka plak entry aku pagi tadi sal blogger gila tu jadi sangat hits...
ni seme gara² keyword yang orang cari dalam google search tu lah...
ni yang sempat aku capture pagi tadi...

ni plak baru tadi...
blog yang bawah tu plak blog ex itm mates aku...
tunjuk ajarku sifu katanya...hehehe...eh aku mentor dia protege la...hahaha.... 

nengok kat nuffnang pun sama...keywords tu paling banyak hits...
citer baru, orang pun seme sibuk nak tau...tu yang dok gugel nama tu...
walhal aku pun sangka sampai cam gini sekali...hurm....
pepun mekasih ye sudi singgah sini.... 

notadijariku: sedih, blog ini masih tiada BE pun....

8 comments

Tuesday, July 10, 2012 2:04:00 PM

mcm mana nak buat BE singgah?
saya tak buat apa2 pun tapi ada 4 ketui BE.bila dah ada BE rasa rugi la pulak kalau x apdet blog sdgkan otak tgh kekeringan idea ;(

Tuesday, July 10, 2012 2:14:00 PM

best2 sis leh naikan ranking

Tuesday, July 10, 2012 2:26:00 PM

pemes..pemes..

Tuesday, July 10, 2012 2:26:00 PM

hebat tu kakk leh dok depan google tu ...

Tuesday, July 10, 2012 2:33:00 PM

hebat ..smua dk gugel citer tgh hot

Tuesday, July 10, 2012 3:36:00 PM

fuuhhhh...melambong-lambong tu kakak...gayo macam mael lambong tu...

Tuesday, July 10, 2012 3:57:00 PM

hoho terbaik la hee ;)

Wednesday, July 11, 2012 11:29:00 AM

nanti² lekat lah tu kan.... adelah rezeki iris hihihihihi...

Post a Comment