Thursday, July 26, 2012

Malu Mak Membacanya...


hurmm...masih ada ek iklan yang memalukan cam gini...

kalu korang model yang mukanya diblurkan tu kan, apa perasaan korang...

erkk...tercekik mak dibuatnya...

notadijariku: tak taulah betul ke idak banner ni...ni pun terjumpa dalam satu fb page sana...
hurmm...macam² la skang...

25 comments

Thursday, July 26, 2012 10:21:00 AM

mak ponn malu gak... ;)

Thursday, July 26, 2012 10:21:00 AM

hahahaha kesian dowg

Thursday, July 26, 2012 10:28:00 AM

malu...

Thursday, July 26, 2012 10:38:00 AM

aduh..mmg malu. dah tgk dah iklan ni. tak silap iklan ni byk kat dlm majalah mingguan wanita.. dulu pernah baca..

Thursday, July 26, 2012 10:42:00 AM

x senonoh

Thursday, July 26, 2012 10:44:00 AM

malu nak tgk iklan mcm nih..xde ke cara lain nk buat iklan

Thursday, July 26, 2012 10:45:00 AM

erk!!!! iklan skrg terlalu amik konsep 'open' kak weh.. haihhhh klu ank2 bace pastu tanya nak jawab ape tu???

Thursday, July 26, 2012 10:54:00 AM

saya pon penah tgk iklan ni kat fan page kat FB...adoi...tapi kan kak mmg produk d'herbs banyak iklan camgini...mmmmm

Thursday, July 26, 2012 11:10:00 AM

org melayu skrg ni dah hilang malunye ....iskh

Thursday, July 26, 2012 11:13:00 AM

Muka talam. Dia sain contract tak nk jadi model iklan nie? Sungguh memalukan.

Thursday, July 26, 2012 11:30:00 AM

Malu wei.

Thursday, July 26, 2012 11:45:00 AM

malu nak baca ayat kt banner tu.

Thursday, July 26, 2012 12:04:00 PM

Mak aihh malu.. Ros ade tgk smlm kt fb... Hari2 buat bleh merosakkn dalamn ..kahkah

Thursday, July 26, 2012 12:15:00 PM

itu yg kat banner.. korang perasan tak ada iklan kat sorat khabar.. lg laa orang tua tau.. pastu ada madu2 dia.. lagilah pelik.. :C

Thursday, July 26, 2012 12:17:00 PM

kita yg tak kwen lgi ni pun malu nak baca kak..eee

Thursday, July 26, 2012 12:38:00 PM

bukan d'herbs ni anak kepada pengasas sendayu tinggi tu punya ker?ape la..ishh..memalukan orang melayu kan..

Thursday, July 26, 2012 1:00:00 PM

muka diblurkantu ok lah gak
tp banyak gak yg tak di blurkan muka

yg jd modeltu macammanalah perasaannya erk?
adatu yg laki bini dah tua.. ai miang tul
malulah kat anak cucu, dah tu muka tak di blurkan plak
apelah perasaan dorgni, kita yg bacapun termalu..

Thursday, July 26, 2012 1:19:00 PM

salam
ha a ktnya anak tokei ST..depa nak bgtau 1 Malaysia

Thursday, July 26, 2012 2:13:00 PM

Malu ler..

Thursday, July 26, 2012 2:20:00 PM

ih ih ih, lagi besar... selalu tengok yang dalam surat khabar tu bgn bawah tu.. kecik jerk. ni dah buat bunting plak.. huhu kalo macam ni, x jadi model pon x per lah...

Thursday, July 26, 2012 2:34:00 PM

kalau aku, malu aku nak jadi model tu...huhu...

Thursday, July 26, 2012 4:20:00 PM

malunya...
tapi macam edit je...

Thursday, July 26, 2012 4:49:00 PM

MODELTU MASA BERGAMBAR MESTI TAK TAU APA2KAN.. MALUNYER...

Monday, July 30, 2012 9:07:00 AM

Kalau saya lah yang jadi model tu... Maunya jalan pakai tudung saji. Malu kot!

Sunday, July 21, 2013 3:34:00 PM

lepas tu guna ayat yang diambil dari pramugara terlampau... produk dan pengasasnya boleh blah dan bungkus...

Post a Comment