Tuesday, July 31, 2012

Metrojaya Sales @ PICC


cam biasa kan...nak dekat raya sales sana sini akan ada...
ni yang terbaru METROJAYA SALES kat PICC sana...
hai orang kampung...meh la terjah....

aku ni tak tau la terjah ke dak...dah berapa kali nak raya pung, sekali pun lum pernah terjah sales METROJAYA ni tau...

bermula dari 2 Ogos hingga 6 Ogos 2012 ini...
dari jam 11 pagi hingga 9 malam...

notadijariku: dapat bonus ribu² pun, melabur ke hasil yang sama jek...
tak kemana pung duit kita ni...huhuhu...

12 comments

Tuesday, July 31, 2012 8:38:00 AM

yg thn bila tah sy penah pegi tp tak best pung..hurmm..

Tuesday, July 31, 2012 8:40:00 AM

hadoi....ada lagi..
nak p ke x pulak yg nih? HAHA..

Tuesday, July 31, 2012 8:48:00 AM

aku pun tak penah pegi kak ...
betui ... tak kemana duit kite ... hmmmmm

Tuesday, July 31, 2012 8:49:00 AM

best nih ^^

Tuesday, July 31, 2012 8:55:00 AM

xnk terjah..duit dh habis

Tuesday, July 31, 2012 9:21:00 AM

Amboi sonoklah bershopping lpas nih :p hahahha

Tuesday, July 31, 2012 9:28:00 AM

ala nape jauh sgt sale nye
klw kt kl dah terjah dah tu hahaa

Tuesday, July 31, 2012 9:34:00 AM

kata orang sales metrojaya tak de apa sangat mot.. akak pun malas nak g...

Tuesday, July 31, 2012 9:36:00 AM

yang ni tak penah terjah N macam tarak rasa je nak terjah,,boleh kaa

Tuesday, July 31, 2012 11:58:00 AM

alaaaa..jauh benor..mok mok mesti xnak..;(

Wednesday, August 01, 2012 8:49:00 AM

aku nak try melabur ke fareeda plak

Friday, August 03, 2012 4:21:00 PM

Dengar citer pun macam tak best..so so aje brandnya.

Post a Comment