Tuesday, July 31, 2012

Ramadhan Tahun Ini

ari ni dh 11ari kita menjalani ibadah puasa......alhamdulillah sebab takat ni aku masih berpeluang berpuasa...mungkin dapat puasa penuh kut tahun ni kalu diizinkan olehnya....sebab bulan belum mengambang kut sejak melahirkan iris tu....

korang plak macam maner.....puasa tahun ni alhamdulillah...aku rasa takdelah rasa lapar sangat....cuma kadang tu dahaga je lebih...mungkin faktor iris menyusu badan kut.....kt opis pun sehari aku pam susu dptlah dlm 8-10 oz jugak....syukur.......

ok sambung nti.....sakit jari mak taip pakai tab ni...

notadijariku:EL ari ni....ada HAL...la sangat....huhuhu....

9 comments

Tuesday, July 31, 2012 1:38:00 PM

lapar tu biasa kak..tp dahaga tu luar biasa...

Tuesday, July 31, 2012 1:39:00 PM

selamatt berpuasa!!

Tuesday, July 31, 2012 1:41:00 PM

setakat arinie alhamdulillah penuh lagi..hehehe..EL, bestnyeee..

Tuesday, July 31, 2012 2:04:00 PM

gile rrr terbaik pakai tab...kikikiki....mak jemah pon pose penuh gak kakak...kikiki...lapar pon tak lah sangat..tp bila buka tu air seteguk 1 shot di hirupnyer dolu...mmmm..kali ni punyer pose dahaga ya amat je...

Tuesday, July 31, 2012 2:05:00 PM

sy pun bulan lum mengambang jgk..insyaallah,penuh poso thn ni..

hal apo tu kak oi?hehe..

Tuesday, July 31, 2012 2:19:00 PM

pesal sakit tgn...
untungkan leh posa penuh.....

Wednesday, August 01, 2012 8:48:00 AM

alhamdulillah walau berpuasa ada rezeki tuk anak lagi..tahniah kak

Saturday, August 11, 2012 11:53:00 AM

hi,ku ada koleksi sampul raya juga, nak buat tukar tak? ya airport tu, cantiknya, boleh bagi 1?

Monday, August 13, 2012 7:52:00 AM

@hongbao
kalau nak buat tukar apa salahnya...
sila email saya di comot81@gmail.com untuk sebarang pertanyaan...terima kasih...

Post a Comment