Tuesday, July 17, 2012

Terharu...Masih Ada Yang Ingat Padaku


pagi tadi tergerak nak check parcel di opis atas...
dah agak lama jugak aku tak menerima parcel pos lelaju ni...
kalu idak time gaji, asyik muka aku jek yang p pikap parcel untuk diri sendiri...

minggu sudah ada sorang member bitau yang dia ada pos 'sesuatu' kat aku...
siap kasi aku no tracking lagi tu...
aku dok mikir, banyak sangat ke 'sesuatu' tu sampai kena pos lelaju...naper tak pos kai setem jek...
kan jimat tu kan...
rasa tak sedap hati, dah la member tu pos barang free...pastu pos penghantaran pun free...
erkk, segan mak gini...

ekseli mak dah tau yang 'sesuatu' tu adalam FRIDGE MAGNET @ FM yang memang mak suka tambahkan koleksi...nak² si member tu baru pulang bercoti dari Guangzhou, China...
nak harapkan mak??? tak bila nak p melencong cam gitu...eh melencong menda...pasepot pun takde lagi...
ok, lupakan...Malaysia bumi tercinta...hehehe...

so nilah FM yang dikirim...ingat satu...rupanya ada 3 lagi...
FM dari Guangzhou, Bandung dan Singapore...
untunglah kan...eh 'kopek' beg pun ada jugak...
ok, tambah koleksi lagi...

dan FM² itu telah selamat bersama 'rakan-rakan' mereka yang lain...

dan ni sebahagian dari FM yang aku punya di opis ni...
sebahagian lagi ada di peti ais kat umah...

notadijariku: ada sesapa yang NAK ingat kat aku dak??? 

9 comments

Tuesday, July 17, 2012 10:58:00 AM

fuyoooo..byknye!!!

Tuesday, July 17, 2012 11:01:00 AM

banyak tu kakak...mak jemah baru nak berjinak-jinak jaa..mmmm...mesti la egat samo kamu demo kakak

Tuesday, July 17, 2012 11:05:00 AM

byknye FM kakak..;D

Tuesday, July 17, 2012 11:24:00 AM

mak aii byk yer... fuhh :P

Tuesday, July 17, 2012 11:55:00 AM

ingat tu mmg la ingat..hari2 ingat....ehehehhee

Tuesday, July 17, 2012 12:01:00 PM

byk woo..smpai ke bwh tu haa..
iris tk gaduh nk korek2 ke bnda alah tu..hikk

kfieza baru sekerat fm tu pun dh berterabur di tarik firas..ada yg patah dua..ada yg tertanggal magnet adoii!

Tuesday, July 17, 2012 12:48:00 PM

untung la.. takde yg igt padaku hukhukhuk

Tuesday, July 17, 2012 3:20:00 PM

Bestnya, bertambah koleksi. Untung ko ada org yg ingat.

Tuesday, July 17, 2012 3:36:00 PM

wah dah penuh la peti ais awak ye
saya tak sebanyak itu..jatuh dan pecah di kait oleh anak2.huhu

Post a Comment