Wednesday, July 4, 2012

Tersentuh Hati Mak


aku tau, rata² blogger, rakan fb yang up sal perkahwinana Irma Hasmie dan Redza ni kan...
tapi takpelah better late than never...
aku baru nengok video majlis pernikahan dia ni..alahaii..tetiba aku jadi sebak..
persal???
hampir cecah ratusan ribu orang dah yang nengok video ni...
sangat suit kan...hurmm...rugilah orang tu...eh saper saper saper...hehehe, tetiba kan...



tertarik aku ngan beberapa komen yang ada kat situ...

tak perlu lagu2 barat, tak perlu berpakaian menampakkan bentuk tubuh badan, tetapi majlis ni sangat indah, dan sangat menyentuh perasaan, lagu background video ni je dah membuatkan hati saya tersentuh.... semoga jodoh berkekalan sehingga syurga jannah

When she start to make ALLAH as a king in her heart, ALLAH helps her to find the real prince for her life. SubhanAllah.Kak Irma really inspired me :)

alahaii irma...bertuah badan..
sangat cantik...bagai pinang dibelah² dah...

17 comments

Wednesday, July 04, 2012 9:55:00 AM

ala kena block

Wednesday, July 04, 2012 10:02:00 AM

kate kat aku la tu tak leh tgk .. tak pe la ...aku blk tgk kat rumah je la...sebak gak sbb takleh tgk,....hahaha

Wednesday, July 04, 2012 10:12:00 AM

Content blocked by your organization
Reason:
This Websense category is filtered: Streaming Media.

URL:
http://www.youtube.com/embed/XHJNdzaK-QA

Hubungi:
Penyelaras ICT (kpmnet.helpdesk@moe.gov.my)

Meja Bantuan:
http://10.22.70.21/kpmnet2

KALO DAH KUAR BENDE ALAH TU GONE NAK MENENGOK NYE... HUHUHU SADIS TUL...

Wednesday, July 04, 2012 10:12:00 AM

yup..saya pun dah up video ni kat blog..suka sangat...like berkali2!!!

Wednesday, July 04, 2012 10:19:00 AM

sweet sgt.. :) moga berbahagia diorg :)

Wednesday, July 04, 2012 10:26:00 AM

irma mmg sgt cantik bertudung

Wednesday, July 04, 2012 10:41:00 AM

nurulpun baru nak buat entry sbb suka tgk baju2 irma pakai..mmg sweet n nampak baik..baguslah banil tak dapat lebih sesuai dengan redza

Wednesday, July 04, 2012 10:47:00 AM

alahai sweetnya..
sama cantik sama padan..

Wednesday, July 04, 2012 11:09:00 AM

alamak ternanges la pulak
isk isk.. sweet la.. depa ni

Wednesday, July 04, 2012 11:32:00 AM

so sweet..semoga jodoh dorg ni bepanjangan hingga ke akhir hayat..

Wednesday, July 04, 2012 11:39:00 AM

sweet la irma ni...video ni yg dorang terjun dlm pool tu kan...ada tgk aritu...

Wednesday, July 04, 2012 11:39:00 AM

Tak tgk lagi video tu. Nak tgk jap.

Wednesday, July 04, 2012 11:42:00 AM

memang bertuah irma... jodoh dan pertemuan, rahsia Allah... sweet betul rasanye...

Wednesday, July 04, 2012 11:55:00 AM

saya baca citer dier pasai pertemuan pertama depan kaabah dengan laki dier..alahai tersentuh hati...gayo macam dlm novel lak...

Wednesday, July 04, 2012 12:42:00 PM

betul tu..pasangan ini sgt sweet..seronok menengoknyer..

Wednesday, July 04, 2012 2:22:00 PM

sweet... isk, isk..tersentuh hati ini...

Wednesday, July 04, 2012 5:13:00 PM

balik umah kang baru leh tgk..;(

Post a Comment