Thursday, July 5, 2012

Tertido Selepas Kena Marah


nampak sangat kasihan kan...hurmm...
sampai tertido dibuatnya..

kisahnya pagi ni kakak ikut aku ke opis...sebab tadika dia cuti satu hari sebab MAIWP ada program apa tah...so cutilah kan...dah tu cuti, takkan nak biarkan dia kat rumah sorang²...dan takkan nak suh hubby plak bawa ke opis dia di KL sana...

so pendek citer, kenalah ikut ibu ni ha...sib baik ada bos yang jenis tarak kisah punya orang...huhuhu...mekasih bos, jasamu dikenang...tapi kejap lagi cam biasa, tengahari kenalah anto ke transit...sejuk sangat kat sini...mak dah beku...

tadi, tah macam mana, dia boleh terkencing kat dalam seluar...katanya tak tahan, tak boleh tahan...kan aku dah kata opis aku ni sejuk...amik, tetiba api kemarahan aku memuncak...sib baik bos takde nengok aku sedang mengganas kan...dan nasib baik jugak ada bawa baju spare dalam beg dia...kalu idak, kena lari balik umah amik baju...

tu aku malas bawa dia ke opis...ekon kat sini sejuk ngalahkan cuaca sejuk di Cameron tu...balik² cameron kan...hehehe...

dah siap tukar baju tadi, terus aku suh masuk 'bilik rahsia' depan bilik aku ni...sementara tu aku kemaskan apa yang patut...alahaii...

jenguk² nengok² dah tido dah...mana taknya malam tadi punyalah lewat dia tido...jam 11 baru lena kut...ni gara² dok ngendeng abi dia main ngames kat laptop...hangin gak mak...ikut sangat fiil si abi yang suka tido lewat...eh tak boleh jadi ni...sebakul kena marah malam tadi kan...

tapi bila nengok dia tertido gitu rasa syahdu plak hati mak ni...
tulah, saper suh buat ibu marah...uhukss...

notadijariku: bos, saya nak half day hari ni...

20 comments

Thursday, July 05, 2012 11:33:00 AM

sian dia..sampai tertidur ha..

Thursday, July 05, 2012 11:34:00 AM

aik ? nak half day
g jualan tak ? hee
patotlah .. ngatkn nape bising2 tdi hee

Thursday, July 05, 2012 11:37:00 AM

bos kata..kalo nak half day...belanja mak jemah dolu...kakkakak...

alahai cian la demo kena marah...mmmm....bukan tempat akak je...mak jemah punyer tempat pon sama...asik la nak terkencing setiap 15min...adoi

Thursday, July 05, 2012 11:39:00 AM

mcm hint2 je cameron tuh..hehe..alaaa kesiannye lahai smp tertido dh..

Thursday, July 05, 2012 11:42:00 AM

syahdunya tgk kakak..
gitulah kita ni mak..marah tp kejap je sejuknya.marah pun utk kebaikan.

mcm sy kelmarin amukan kt kakal sbb marah dia ketuk-ketuk meja mkn..dahlah meja baru =P lepas je kena marah bg susu terus dia lelap..alahaii menyesal marahkan dia..tp kalau tak dimarah tak kan nak biar je dia ketuk2 meja mkn tu hmmm ank ohh anakk

Thursday, July 05, 2012 11:44:00 AM

selalu cenggitukan?akupun pas marah anak bila time mengganas tak hengat tapikan bila depa tidoq alahai akulak rasa bersalah n nyesal bangat!

kat opis niepun samolah..mmg sejuk bawah aras beku beb..aku kalau puasa tak tahan sejukkk sangat..cian dia sampai terkencing2..huhu

Thursday, July 05, 2012 11:47:00 AM

Biasalh tu kak, mak ni suka marah2 anak..bila anak tido mulalah sebak di dada n syahdu rasanya :(?huhuhu.. Harap diorg hepi duk dgn kita kan :p

Thursday, July 05, 2012 11:48:00 AM

ala sedih plak tgk

Thursday, July 05, 2012 12:00:00 PM

sian kakak ...dah la kakak hannan ni baik tau ..siap tolong amik adib fahim kat tingkat atas, angkat beg, bgtau cekgu bantai bucuk cekgu tak bg lagi, siap pimpin tangan adib fahim hantar kat achik eima smlm ...terharu aku tau ... bak pe mu marah die kak ...sedih tau aku ...huhu nk nagis plak ...

bila tanya hanan ..kenai ke adib fahim die malu, senyum² je .. tanya fahim kenai ngan kawan ke ngan kakak tu .... pandang aku buat muka ngan mata pussy in boot...aku tau die tak brape nk kenal la tu

Thursday, July 05, 2012 12:01:00 PM

siannya si kakak..hurmm.. tp kannn, akak mmg garang eh.. hehe.. jgn mrh kak!!

Thursday, July 05, 2012 12:02:00 PM

olorrr... sian dia kene marah...
gitulah izan dgn anak2 ni...
time nak marah tuh, mmg kita tak ingat kan???
pastu bila tgk anak tertido, mulalah rasa syahdu syahdan gitu... huhuhu....

airel pon slalu kene gitu.... sian plok... sobsob...

Thursday, July 05, 2012 12:05:00 PM

olorrr... sian dia kene marah...
gitulah izan dgn anak2 ni...
time nak marah tuh, mmg kita tak ingat kan???
pastu bila tgk anak tertido, mulalah rasa syahdu syahdan gitu... huhuhu....

airel pon slalu kene gitu.... sian plok... sobsob...

Thursday, July 05, 2012 12:12:00 PM

tuhla kan.. samalah aqilah 2 minggu lepas... balik kg... selalu tak yah pakai pampers sbab perjalanan pun 2 jam setengah jek kan.. tak tahu mcamana hari tu dia tak menahan sangat. leh kencing dalam keta... memang anginla akak satu badan.. padahal pampers ada spare dah tanya sesiap.. nak shee-shee tak.. wat dek je.. alih2.. mama dah tershee-shee... ha ambik sebakul gak kena marah siap kena denda berdiri dalam keta jangan dudul 10 minit...

bebudakkan peel memacam... ada masa ok..ada masa tak ok...

Thursday, July 05, 2012 12:28:00 PM

sian dia..tp kdg2 kite pun hlg sbr jgk dgn kerenah anak2 kan..sesekali mengganas jd raksaksa..huhu..

Thursday, July 05, 2012 12:39:00 PM

cian kakak.. eee mama ni garang sangat aaa hihihihi

Thursday, July 05, 2012 1:16:00 PM

ksian kakak..sobs :(
takpela, moga pasni kakak lebih beringat
mudah2an.....

Thursday, July 05, 2012 1:31:00 PM

tu lah kan, bila dah lepas marah2 anak, tengok muka sedih dorang ati jadi sayu... trus rasa nyesal marah2 tadi.. huhu

Thursday, July 05, 2012 2:55:00 PM

Alahaiiii...aku yg baca pon jadi syahdu gak nih apatah lagi bila tgk gambo si kakak ni ha...bertambah syahdunya.

Thursday, July 05, 2012 4:02:00 PM

Ala ciann nyer....kite pun cam tu...bila marah x hingat.....tapi bila nengok muka anak time tido..alahai syahdu-mahdu hati...he3..

Thursday, July 05, 2012 4:03:00 PM

Ciannyer......

Post a Comment