Wednesday, July 4, 2012

WW:Walaupun Nampak Sederhana...Tapi Mewah...


sebabnya...hehehe, rumah ni cam rumah retis tu...aku sure, korang pasti selalu nengok rumah ni muncul 'berlakon' dalam banyak drama...dah tu sering dijadikan tapak pergambaran kan...hehehe...

seingat aku filem Adnan Sempit kut...dan banyak lagi la...


kalu tak silap, kat kampung baru kan...kalu salah, maafkan saya...

16 comments

Wednesday, July 04, 2012 8:15:00 AM

a'ah kak,kt kg baru..dulu sy duk sana..mmg selalu nmpk org buat shooting kat umah tu...

Wednesday, July 04, 2012 8:21:00 AM

ni mcm rumah yg farid kamil blakon tu je? ala cite lumbe2 moto tu? huhu -kalo xsilap la-

mmg umah ni kt tgh2 kl ye? bole nmpk mnara tu..

Wednesday, July 04, 2012 8:26:00 AM

plg best...rumah ni masih suasana kampung...dgn rumput2...so cool

Wednesday, July 04, 2012 8:32:00 AM

mmg slalu pun rumah sape tu .....

Wednesday, July 04, 2012 8:33:00 AM

yup betul, akak penah tgk umah ni, dah byk kali masuk tv, glamer uuuu

Wednesday, July 04, 2012 8:48:00 AM

mmg kg baru...ada gak lalu....ternampak..kasi tau sama en asbeen...pastu jawapannyer..."entah saya tak perasan..." adoi....

Wednesday, July 04, 2012 8:50:00 AM

strategik betul rumah tu... mesti ada tokeh2 nak tapak rumah tu kan...

Wednesday, July 04, 2012 9:04:00 AM

wp nmpk setinggan tp blkg rumah nmpk klcc..kau hado?ekekkeke

Wednesday, July 04, 2012 9:13:00 AM

Rumah nampak cantik, kalau tak view smpai belakang-nampak macam suasana kampung

Wednesday, July 04, 2012 9:35:00 AM

comfirm tanah mahal nie

Wednesday, July 04, 2012 9:59:00 AM

tu lah untung rumah ni.. belas juta dah tanah ni.. fuhhh :P

Wednesday, July 04, 2012 10:28:00 AM

rumah nie mmg popular betul..byk drama n filem guna umah nie...mybe back groung tang blkg tu yg cantik kut

Wednesday, July 04, 2012 10:39:00 AM

betul.banyak yang suka buat film kat sinikan?kat kampung baru..lamanya tak g kampung baru

Wednesday, July 04, 2012 11:41:00 AM

owh rumah ni pemes betul selalu masuk tb

Wednesday, July 04, 2012 2:15:00 PM

tuan umah n tuan tanah ni adalah org yg paling byk dpt untung, kikikiki

Wednesday, July 04, 2012 5:01:00 PM

rumah ni memang glemer....

Post a Comment