Wednesday, August 8, 2012

Beli Biskut Dapat Voucher KFC


hurmm...rehat tadi teman opismate ke Alamanda...kata dia nak cari nset...nset tu...tapi mana ada dah kedai nset kat alamanda...so jejalan jelah...sesambil nengok apa yang best...kalu ada yang menarik perhatian, sok leh datang lagi...sok kan BONUS pay...hehehe...

so tadi ada merayap dalam Cold Storage tu...ingat nak cari 2-3 barang nak buat puding...
tapi sekali nengok ada banyak barang yang takde...ada pun regenya mahal...
ok takpe, kena p Darussalam jugaklah gamaknya...

masa jejalan dalam Cold Storage tadi...ternampak menda ni...
ingat tak kat ENTRY INI dulu...beli biskut ni dapat adiah mangkuk kan...
tapi hari ni dapat voucher KFC dan Pizza Hut...

nengok tu...hurmm...dah tu biskut ni dah jadi biskut kegemaran kan... 

so haruslah amik dua sekali...hehehe...
vouchernya ada di dalam... 

ni dia vouchernya...voucher KFC tu valid pai 31 Disember 2012...
dan yang Pizza Hut tu pai 31 Oktober 2012...
jadilah, pas raya leh p makan kfc dan pizza tu...hehehe... 

cam biasa...barang free...saper tak mau kan...
hahaha....

notadijariku: ramai gak orang kat Alamanda tadi...
tapi aku syak esok lagi sesak kut...
duit duit duit...

5 comments

Wednesday, August 08, 2012 3:05:00 PM

berbaloi2

Wednesday, August 08, 2012 3:33:00 PM

biskut mmg peberet mak jemah jugak ahkak oit...jemah pon dah rembat kat carrefour..pasni nak rembat lagi

Wednesday, August 08, 2012 3:57:00 PM

hurmm, biskut munchy's ke?? sy xpernah beli sbb mak sy keje kt kilang munchy's. so, free je.. hehehe.. makanya, xde la kupon free jugak.. cesss

Wednesday, August 08, 2012 4:43:00 PM

bkn biskut fav tp nk gak beli ... hehehe

Wednesday, August 08, 2012 4:45:00 PM

td tgk kt blog zeti tu beli meskut free tiket legoland
ni free voucher
berbaloi2

Post a Comment