Friday, August 3, 2012

Cuti Raya

hurmm...semalam hangin melanda satu badan...dari pagi bawa ke petang dok setel pasal cuti kengkawan semua termasuk officer kat HRMIS...alahaii...memang menyakitkan hati ok...
bukan apa, bila datang lembaps dia, memang amarahlah jawabnya kan...
sudahnya banyak cuti meke² tu tak dapat diapprovekan...
kang kata aku tak wat keje plak...
arghh, meroyan mak...

tapi dalam meroyan mak semalam, sempat jugaklah apply cuti sendiri untuk hari raya ni...
memandang sekolah dan tadika taska cuti jugak tuk raya, makanya aku terpaksa jugak ikut cuti mereka...
so aku amik 3 hari jek cuti raya...yakni pada 22, 23 dan 24 ogos...
maknanya aku akan mula bercuti raya pada 18 ogos hingga 26 ogos...
maybe gerak balik penang pada malam 17 ogos tu selepas berbuka kut...
bergantung kepada keadaan pilot...aku co pilot jek, anytime pun boleh...hahaha...

harap perjalanan lancar la pada hari tu...
tapi tak taulah kan camner...sure kereta banyak bergerak menuju ke utara sana...
alahaiii....nengoklah camner nanti...

so korang plak camner??? bila stat cuti raya???

14 comments

Friday, August 03, 2012 8:50:00 AM

tak sabar nak redah hari cuti raya kan cikmot..

sy seteretttt amik dr 16 ogos sampai 7 september!

selamat beraya cikmot hehe

Friday, August 03, 2012 8:52:00 AM

samo la kakak coti kiter ni..mmmm...mak jemah balik johor je tahun ni..sadis...tak dapat blk penang...family mak jemah semua gerak balik sana...mmmmm....

Friday, August 03, 2012 8:55:00 AM

cikgu2 pun 17hb dh cuti..n planning blk hari junaat..insyaAllah..excited!!

Friday, August 03, 2012 9:03:00 AM

Hi Salam Ramadhan..

Jom bantu Mummy menolong anak-anak yatim di http://elqashrinqaisara.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-follow-blog-el-qashrin.html

Friday, August 03, 2012 9:05:00 AM

best tuh cuti lama..kite cuti 3hari jer..

Friday, August 03, 2012 9:26:00 AM

waaaaaa...dh apply cuti
kita ikut skolah kita.cuti start 17hb..hehe

Friday, August 03, 2012 9:42:00 AM

cuti cam akak.. cuma balik tu, klu hubby dapat halfday, saya amik cuti sbb sini tak berani nak mintak halfday haahahah..

ai co-pilot je ke? hihihi

Friday, August 03, 2012 9:46:00 AM

sama la kak, 18-26 gak.. ni agak² bila nk jmpa lgi ni?? =)

Friday, August 03, 2012 10:08:00 AM

dah lama dah selesai ...
risau kot hrmis buat hal klu last2 minit ni ....

Friday, August 03, 2012 10:26:00 AM

sama lah kita...jumaat tu rupanya dah start cuti sekolah... kena fikir lagi...emmmm :)

Friday, August 03, 2012 10:48:00 AM

same la, apply 22-24 jer.. sbb next week tu nak amek cuti lagi sbb ada big day. huhu

Sunday, August 05, 2012 9:52:00 AM

izann bukak hrmis jam 7.30 -9 pg..kul 1-2pm dan slps jam 5 baru la laju

Sunday, August 05, 2012 9:53:00 AM

izann bukak hrmis jam 7.30 -9 pg..kul 1-2pm dan slps jam 5 baru la laju

Monday, August 06, 2012 11:48:00 AM

nurul ct raya 15 sampai 26..alik kelantan.alik awal cket sbb takut jem masak dalam keta nnt.

Post a Comment