Thursday, August 9, 2012

Demi Kerana Secedok Aiskrim Free


hurmm...sedih dan terkejut plak aku nengok gambar di bawah ni...
demi kerana secedok aiskrim free jek pun...
sanggup dok beratur panjang...
sampai...hurmm...korang fikirlah sendiri...

aku tak sanggup...biar lah free pun...boleh beli sendiri kut...
bukan mahal pai beribu...

nengok, keadaan BR di Alamanda...perghh sesak...
lupa semua nak ke terawih kan...

ni plak keadaan BR di MidValley...
hurmm lagi... 

ni BR kat Kuantan

yang ni aku tak dapat kesan...aku pun kongsi dari FB sana...

so what say you...

agaknya korang² ada yang p beratur jugak ke semalam???

aku??? tido lagi sedap...weEEeee....
tapi cam biasalah...barang FREE siapa yang tak nak kan...

25 comments

Thursday, August 09, 2012 9:56:00 AM

sedangkan setiap 31hb diskaun pun kena beratur kt BR inikan pula FREE hmm mmg taklah nak joint..kot teringin sgt beli jelah nnt.

Thursday, August 09, 2012 9:58:00 AM

kalau anum comfirm beli saje
hehe

Thursday, August 09, 2012 10:03:00 AM

tak penah mkn eskrim br dan tak terliur ponn..duk umh lg bagusss...

Thursday, August 09, 2012 10:05:00 AM

tu arr... baik berebut pahala 10 malam terakhir ramadhan ni. tah la.. pepandai la derang fikir.

secara tak langsung, seme orang pun terasa nak makan eskrem BR ni, dan orang beli. pandai derang marketing.

Thursday, August 09, 2012 10:06:00 AM

xkuasa nk q pepanjang.. duk umh smbil mkn eskem mangkuk lg best..

Thursday, August 09, 2012 10:11:00 AM

Tak sanggup..... Baik beli je... Puas hati dpt banyak sikit...

Thursday, August 09, 2012 10:13:00 AM

uihhhh...ramai nyaaaa....
kenapa xdak muka saya kat situ? hehe.. =)

Thursday, August 09, 2012 10:16:00 AM

tak berbaloi rasanya..smlm lepas terawih 8 rakaat..kty terus tido..
sbb smlm satu hari dah mcm zombie sbbnya malam smlm tak tdo borak sakan ngn my bff yg tumpang tdo di rumah..

Thursday, August 09, 2012 10:18:00 AM

hehe.. semalam pegi alamanda nak shopping barang makan anakanda lalu kat BR kemain ramai orang.. kat eskrim mcd tu pun ramai.. terbantut tekak nak pekena mcflurry semlm.. sudahnya tapau nes ice jer kat teja..

takpelah, biaq pi la depa beratur panjang2 pun.. cam ko ckp la, brg free sape tak nak walhal mampu jer kalu nak beli.. hihihi..

Thursday, August 09, 2012 10:23:00 AM

hehe tak bek la tuduh derang tak solat.. sape tau after having those icecream derang tros solat kat umah.. isyak kan panjang.. terawikh pon boleh buat individually..

this Ramadhan, lets think positive.. sebab bersangka buruk kekadang boleh menimbulkan fitnah.. :)

tumpang lalu

Thursday, August 09, 2012 10:23:00 AM

if u look closely

majority of them are chinese hehehehehe


tak kuasa lah nak beratur berjam2 semata-mata utk satu scoop ice cream

tp BR mmg, masa diskaun pun da hazab nak beratur, ni kan lagi free.

makan aiskrim walls je lah hahaha

Thursday, August 09, 2012 10:26:00 AM

mmg sgt memalukan la kaau yg pi tu org2 ISlam ... makcik2 pakcik2 tuo pun ado .. tnpa segan beratur dr ptg plak tu .. solat tah ke mana ..

Thursday, August 09, 2012 10:36:00 AM

tak pegi pun. terawih lagi best. Kalau teringin sngt beli ja la 1 junior scoop. huhuhu

Thursday, August 09, 2012 10:42:00 AM

dah agak dah situasi mcm nie...Ayu pun takde la.tak minat sgt ice cream, kalu teringin pun.rasa nya mampu lagi nak beli..

Thursday, August 09, 2012 10:42:00 AM

idokla sggup....
beli eskrem mangkuk mkn dgn anak laki kt umah lg best...
tingin nak mkn, beli jelah sdiri...
rege bkn smp beribu pon... huhu

Thursday, August 09, 2012 10:43:00 AM

koser aku nk beratur gitu
kalo buka posa style buffet kena beratur2 pn aku malas ni lagi nk hanya takat sescoop eskem
huh buang masa & tenaga

baik mkn eskem singgit lagi sodappp

Thursday, August 09, 2012 10:53:00 AM

bleh tahan gigih beratur tu..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/aku-dan-suppliment-makanan-tambahan.html

Thursday, August 09, 2012 11:14:00 AM

dorang lupa nak solat kot kakak...kakakakakkaka...sengal...tak kose la den nak beratoq pepanjang ni demi one scoop ni kan....baik jemah pakai baju pink hari rabu...dapat 2 scoop, dalam 1 harga....tak la mahal mana...mampu milik..mmmmmmm

Thursday, August 09, 2012 11:46:00 AM

mula2 semlm ingt nk pegi juga bwk adik budak bujanng tapi heheh gua tiba2 rasa mls haha

Thursday, August 09, 2012 11:51:00 AM

buang masa buang tenaga berdiri lama2..
dok umah lagi baik, hihi

Thursday, August 09, 2012 11:57:00 AM

klu aku pun sama tp aku sgup gak la beratur kul 10 am td semata kerna "that" tp yg aku nk takde kecewa gak la

Thursday, August 09, 2012 1:07:00 PM

hahaha.. penat beratur utk 1 skop.. xberbaloi la.. 1 skop baru rm bape je... rasanya mampu lg untuk beli... xpun setiap rabu pakai baju pink or whatever pink leh dpt discout... byr 1 scop dpt 1 scop...

Thursday, August 09, 2012 1:26:00 PM

semua rakyat malaysia yg berbilang kaum tu nak mkn BR mmg sesaklah..
Mok tak koser gak nk beratur, baik tadarus kat rumah kan, dpt gak golek2 ngan bebudak ni walau hakikatnya hari2 golek dgn mereka wakakaka...
en.ayah beli esrem walls dlm tapuware tu je.. mkn dgn aman

Thursday, August 09, 2012 2:16:00 PM

mmg takde BR pun area rumah aku.dan semalam aku balik berbuka kat key el tp tak teringin nak makan eskrem pun

Monday, August 13, 2012 12:16:00 PM

ermm idakler ado den kat sinuh...tak kuasa nak g beratur

Post a Comment