Thursday, August 16, 2012

Jalan Dah Mula Lengang


salam semua...
dah hari khamis...bersamaan 27 ramadhan...
aku rasa sure dah ramai yang mula bercuti hari ni...
sekolah pun dah stat cuti kan...
ke dah ada yang memulakan perjalanan pulang ke kampung???
kalu aku, esok malam kut baru gerak pulang nun ke GUAR PERAHU, Bukit Mertajam sana...

pagi ni p keje sangat seronok...jalan pun dah lengang...
tak jammed pun...kalu hari² cam gini kan best...ihikss...
baju bajan dah siap packing...
aku packing awal awal lagi...minggu lepas dah start packing ni...
bukan apa, mak ada 3 anak kecil...takut tertinggal plak baju salah seorang dari mereka...
naya kang...takkan nak kena beli baju lain plak...eh idak la kan..

ok, beg beg yang sarat dengan muatan baju kami 5 beranak...

hai, mood nak keje semakin lemau ni...
mood dah lama ke laut...asyik fikir nak cuti jek...huhuhu...

notadijariku: sekolah dah cuti, so terpaksalah bawa anak dara ke opis, tengahari jap lagi anto la ke transit...

15 comments

Thursday, August 16, 2012 8:23:00 AM

seronok pg keja jalan x jam..hehe

Thursday, August 16, 2012 8:23:00 AM

sm la kak, g keje td lengang je..

Thursday, August 16, 2012 8:27:00 AM

kak,sorang 1 beg ke?sy tgh hr ni blk n9..selamat hari raya kak...

Thursday, August 16, 2012 8:28:00 AM

aku tak packing lagi.. susun je dulu... hihihi

Thursday, August 16, 2012 8:29:00 AM

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin

Thursday, August 16, 2012 8:39:00 AM

samo la ngan diri ini kakak...mood nak keje dah kelaut sudah...

guar perahu...tak jauh ngan umah akak saya kat bandar perda sana....mokcik sy pon kat guar perahu gak..kalo la jemah cuti raya balik penang...dah lamo jemah G terjah guar perahu sana tau

Thursday, August 16, 2012 8:55:00 AM

yelah...jalanm dah lengang..dayah pun syok syok drive pagi nih...
hehe..
meriah betul nampak dgn beg raya nak balik kampung...
mesti makin excited bila baca entry sendiri kan?
hehe..

selamat hari raya..
:)

Thursday, August 16, 2012 9:18:00 AM

aku pn blk tepeng esk
tp baju xkemas lagi :(
malam kang la kemas

mood keje tarak mariii

Thursday, August 16, 2012 9:56:00 AM

betul la... mood dah ke kampung jer...

Thursday, August 16, 2012 10:06:00 AM

ewahhh... awalnya packing zan...
tp betul gak kan??? takut tertinggal brg anak2 jerk...
tak ke naya??? huhuhu...

hati2 balik kg nnti yer...
smoga slmt smp dan kembali...

Thursday, August 16, 2012 10:28:00 AM

DAH SIAP PACKING. COMEY COMEY JE BEGNYENYE. KALAU I BEG GEDABAK GEDAK. SUME BRG NK BAWAK..

Thursday, August 16, 2012 10:40:00 AM

betul la jalan x jem, pukul 7 suku dah sampai opis, padahal masuk pukul 8.. haha

selamat hari raya izan, maaf zahit & batin..

Thursday, August 16, 2012 10:40:00 AM

kita lom pack baju agi..hadoii malasnyer...

Thursday, August 16, 2012 2:37:00 PM

ko kerja lagi kak ... aku pun sama tp anak2 tak pi dah taska dok ngan pak diorg

Friday, August 17, 2012 8:58:00 AM

hamboi kak..
5 beranak, 5 beg yer..hehe =)

salam lebaran kak
maaf zahir & batin

drive lek lok..

Post a Comment