Thursday, August 9, 2012

Mungkin Ini Yang Terakhir


hahaha, aku dah agak dah...kut ada yang sentap plak ngan entry tadi...
siap suh aku bersangka baik...ok, baik sangka...time bulan ramadhan kena bersangka baik...
tapi jangan time ramadhan jek kan...
hehehe...ok tutup gua citer tadi...

ok, aku baru jek pulang dari bank jam 11 lebih tadi...rushing sungguh ini hari...pening kepala aku tau...
sebab terkejar² sana sini...sib baik tak pitam sendiri...
arghh...mencik tul perasaan ni...

ekseli aku p bank tadi sebab p tukar duit raya untuk diri sendiri dan staf opis sini...
memang tiap tahun kut aku yang handle bab penukaran ni...
tapi rasa aku, tahun ni MUNGKIN YANG TERAKHIR kali kut...
sebab aku dah nak pencen...hahaha...
nak pencen dalam menguruskan bab² ni...
alasannya aku pening... :p...dan sakit kepala jugak...
so korang sila p ke kaunter sendirian berhad untuk menukar duit raya memasing ek...

seperti tahun tahun yang sudah...
tahun ni aku p tukar kat bank sana dalam RM18,000 tunai...
giler kewl nak bawa sendirian duit tunai sebanyak tu kan...
lastly aku ajak one of our kapten jadi eskot...
aku takmo amik risiko apa²...ilang kan, saper nak ganti...
aku tak punya wang sebanyak itu kan...huhuhu...

kalaulah duit ni seme milik aku...
huwaaa...maknanya orang p beraya umah aku, aku kasi sorang RM50 la...
hahaha, tapi malangnya ini BUKAN DUIT AKU...
huhuhu...bila lagi nak merasa pegang duit banyak² kan...

setelah ditukar dengan bank...
sib baik ada note RM20 tu...
wangi tul bau duit baru kan... 

tadi balik jek dari bank, sempat jugak sort untuk semua yang menukar...
pastu bergegas p amik anak...
now dah kat opis...duit pun dah selamat diberi kepada penukar semua...
tak kose aku nak pegang lelama duit orang kan...
huhuhu...

notadijariku: ok, masa untuk memasukkan duit dalam sampul...

20 comments

Thursday, August 09, 2012 1:09:00 PM

nt sy dtg umh akak bw anak² buah.. hehehe

Thursday, August 09, 2012 1:10:00 PM

GILO TERBAIK..BANYAK TU..ADOI....AKA PENING MENUKAR..SAYA PENING MENENGOK..MMMMM

Thursday, August 09, 2012 1:12:00 PM

tak sabar nk tggu detik msk duit dlm sampul
rasa moment tu sgt best sbb dok sekali ngan suami sambil borak2
tp kena pastikan anak bujang da tido
kalo x kang sume tu duit dia

Thursday, August 09, 2012 1:16:00 PM

nak jugak duit rm20 tuh..warna dia lawa..unikkan??

Thursday, August 09, 2012 1:16:00 PM

banyaknya
takut la kalau pg seorang2

Thursday, August 09, 2012 2:02:00 PM

wow banyaknya.. cantik2 duit baru.. huhu

Thursday, August 09, 2012 2:14:00 PM

kat klia susah nak dapat stok rm20 tu

Thursday, August 09, 2012 2:25:00 PM

wow bulat bijik mata tngk duit tu... duit ni blh tkr smpi bila ye? tak tukar lagi ni...

Thursday, August 09, 2012 2:29:00 PM

login fesbuk dapat RM100..

hahahaha pasni ade la org gune gmbr cikmot.. utk downlite infinit pekejadah tu... ahahahahah

sy tulis camtu sambil up gmbr duit raya.. marah kawan2 sy.. ingt sy join benda2 tak paedah tu

Thursday, August 09, 2012 2:39:00 PM

akak pon baru dpt duit baru td...

hamboiii izan... dah msuk smapul ker???? semangat tol raya yer....

Thursday, August 09, 2012 2:40:00 PM

bling2 bijik mata tgk note duit.
sy ni masih tak tukar pun lg note baru hmm lantaklah biar abg askar tu yg fikir pulak sy penat =P

Thursday, August 09, 2012 2:41:00 PM

Wow....duit raye nie hehe :)) tq kak nori sbb baik hati tolong menukar duit kt bank. Klau pg sendiri blm tentu dpt owhhh sbb pihak bg tau limited jer duit baru nie..

Thursday, August 09, 2012 2:42:00 PM

Wow....duit raye nie hehe :)) tq kak nori sbb baik hati tolong menukar duit kt bank. Klau pg sendiri blm tentu dpt owhhh sbb pihak bg tau limited jer duit baru nie..

Thursday, August 09, 2012 2:50:00 PM

banyaknya duit raya.......
nie nk simpan ke @ nk bagi org masa raya...hihihiihh

Thursday, August 09, 2012 2:57:00 PM

wah,byknya 18k..hee....bestnya dpt duet raya baru:)

Thursday, August 09, 2012 8:17:00 PM

kalau bendahari pibg skolah saya pun kena ada yg eskot ke bank slps buat kutipan pape..bahaya wooo...hheehe


http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/kegilaan-suka-beli-benda-cute-baby.html

Friday, August 10, 2012 7:42:00 AM

huwaaa banyaknyeee...mau tak pening pale...^_^

selamat membuat persiapan raya~

Monday, August 13, 2012 9:39:00 AM

salam Izan, ni kak wawa selamat berkenalan....kak wawa pun hobi kumpul sampul.boleh kita tukar22 tak?

Monday, August 13, 2012 9:41:00 AM

Salam . saya wawa suka kumpul sampul raya,, boleh kita berkongsi minat sama?

Monday, August 13, 2012 9:42:00 AM

@wawa
boleh kak, apa salahnya...saya dah jawab kat blog akak...mekasih

Post a Comment