Wednesday, August 1, 2012

Murtabak Raja Untuk Santapan Berbuka


itu hari kan, aku pernah citer yang aku dapat duit raya pertama tuk anak² kan...
alkisahnya kapten tu datang bukan dengan tangan kosong...
datang membawa murtabak raja frozen untuk aku...
wawawawa...sangat suka sangat suka...
leh wat santapan tuk berbuka kan...sebab mak malas nak pikir nak masak apa lagi...hehehe...

setelah berhari² dok membeku dalam peti es tu sebab hubby asyik berbuka di luar...
akhirnya pada hari isnin lepas, murtabak itu telah berjaya dipanaskan oleh hubby...
dapatlah berbuka makan murtabak...
kenyang sesangat lah...sebab....

ok ni rupa murtabaknya...aku ingat dua biji murtabak tu...
rupanya sebiji sahaja...
sangat besar...kalu member or officer yang p jaga exam kat kelate sana, selalu suh deme tu belikan...
rege dalam belas ringgit kut...tah aku pun dah lupa...sebab kirim ngan air liur jek...hahaha...

meh aku close up isinya...
tebal dan sedap... 

betul sedap...nengoklah abam mok makan...sampai menitis peluh tu...
hehehe...mana tak berpeluh, sebab dia makan cicah ngan sos cili tu...
tahan pedas kekdahnya...ekekeke...

notadijariku: sampai skang dok teringat² kat murtabak raja tu...ishh...

13 comments

Wednesday, August 01, 2012 9:53:00 AM

nk ckit!!!




kak,semlm shopping mana je??

Wednesday, August 01, 2012 9:54:00 AM

alahai kakak...ramadhan kali ni mmg murtabak je pilihan di hati...tapi belom penah try lagi murtabak raja ni....bila nak try ni...ramai yang kata sedap.....

Wednesday, August 01, 2012 10:11:00 AM

mmmmmmm sedap !

Wednesday, August 01, 2012 10:12:00 AM

murtabak raja ni mmg sedap!!! ada byk pilihan kan, na tambah cheese...mmg terbaek la...
satdium shah alam setiap tahun ade

Wednesday, August 01, 2012 10:32:00 AM

kalo bulan posa dpt makan murtabak mmg feel

Wednesday, August 01, 2012 10:42:00 AM

nyum2

Wednesday, August 01, 2012 10:48:00 AM

adeh ... sabo2

Wednesday, August 01, 2012 10:49:00 AM

abg mok dah mkn pedas ...hebat ....

murtabak pekan ngan murtabak raja mana lagi besar nhan sedap kak ???

Wednesday, August 01, 2012 10:58:00 AM

tak penah mkn lg murtabak raja..mkn murtabak org kebanyakan jer..hehe..

Wednesday, August 01, 2012 11:30:00 AM

hamboi, berselera dia makan yerk.. tergoda dah auntie nengok nieh..

Wednesday, August 01, 2012 11:35:00 AM

besar gabak kan murtabak nih..kita pon pernah beli n ada dpt free skali...

Wednesday, August 01, 2012 2:10:00 PM

sedapnye murtabak raja..kalau kat param kompom ramai org yg beratur..

Thursday, January 17, 2013 2:50:00 PM

kalau nak try murtabak raja ori dari kelantan datang la berkunjung di Tingkat 2, Bangunan Medan MARA, Kuala Lumpur. layari www.murtabakrajaon9.blogspot.com

Post a Comment