Wednesday, August 1, 2012

Pos Laju...Dijamin Sampai Esok Ke??? Itu Pun Kalu Takde Orang Buat Pekasam Barang Kita Kan...


ok ok...kemain panjang lagi tajuk aku kan...beselah, jenis takmo kalah punya orang kan...
surelah nak panjang² tajuknya...
ok, sejak dua tiga hari ni, aku ada membeli secara online...
dan ada jugak member yang mengepos barangan secara pos ekspres kepada aku...
mekasih teman, ingat jua kamu pada saya...cehh..time ingat kan....

ari ni sahaja ada 4 parcel untuk aku...3 dari poslaju...1 lagi dari pos ekspress...
alhamdulillah...lama aku tunggu tau...
tak berapa betul tagline dijamin sampai esok...ekekeke....

ni lah barang yang ada dalam parcel² tu...
ada mini top pack tuk besday iris nanti...
ada telekung travel...
fridge magnet dari korea...mekasih nurul
dan...

barang ni paling aku tunggu...

nak tau apa???
sila skroll dengan lebih ke bawah lagi...

*




*




*




*


*




*




*




*

tadaaa....buah loket tuk anak anak dara ibu...
ni kira pes time kut aku beli barang cam gini melalui pos laju...
erkk...mulanya agak riso jugak...tapi bila nengok kawan sendiri pernah beli cara ni...
ok, aku ada keberanian disitu....
lagi pun regenya seGRAM sangat murah kalu nak dibandingkan dengan rege di kedai² tu...
aku beli seGRAM dalam RM158 kut...dan di + dengan upah...
nengoklah kan, berat barang pun tak cecah 1 gram pung...
mesti ada yang akan kata, berani beli emas online...tak takut kena tipu ke...bla...bla...bla...
kan aku dah kata...TANPA KEBERANIAN MIMPI TAK BERMAKNA...ehehehe

so dapatlah setiap sorang anak dara buah loket ni kan...
cuma tuk anak dara kecik tu, lum ada rantainya..tapi tadi hubby kata dia nak belikan tuk anak dara dia...
alhamdulillah....terima kasih abi...ihikss...

pastu tadi ada opismate anto surat tuk aku...again??? dapat surat plak...
banyak tuk kiriman yang aku dapat untuk 1 ogos ni ek...

dapat free sample lagi kan...kali ni drypants plak...
aku rasa dah banyak free gift yang ada kat dalam gobok opis aku ni..
bila tah nak bawa balik ke rumah...hehehe...

dan surat dari LIBRESSE...mekasih la ye...baru masuk 1 ogos, dah dapat Besday kad kan...walhal besday aku pada 28 ogos ni...diulang 28 ogos ye... :p

ada sesapa mau anto parcel untuk saya...
anto la...anto la...hehehe

notadijariku: tanpa keberanian, mimpi tak bermakna....

22 comments

Wednesday, August 01, 2012 2:51:00 PM

wow berani sis beli online brg emas ek

Wednesday, August 01, 2012 2:53:00 PM

byk sungguh dpt kiriman arini..
untung la ada anak dara boleh bling2 kan anak dara..tp berani tul akak beli emas online..btul gak notadijariku akak tu tanpa keberanian mimpi tak bermakna.. ;)

Wednesday, August 01, 2012 2:54:00 PM

eheheeh ini dari mana..shima aw ke atau kuantan tu..ehehehehe

aku pung cuak2 jugak..

tapi sempat singgah tomei...segaram 185 ko...huhhhh sib baik diskaun rm20...dan sib baik kos upah dia amik dlm 30...mintak lagi murah pun tak pe kan...sbb mereka ni dah ada untung..upah tu kira mcm mana ek nak cite..alahai..tak pandai pulak mak nak cite.....

libresse mmg akan anta awal2 kad besday...

Wednesday, August 01, 2012 3:10:00 PM

dah takleh guna dh tagline poslaju tu..

Wednesday, August 01, 2012 3:17:00 PM

sama ler..kty pun dr minggu lepas byk dpt parcel..malu lak ngn bos hehehehe

Wednesday, August 01, 2012 3:23:00 PM

weh rakan seteru aku.. ingat, tunggu next episode!!! awas..

btw, aku berminat pd telekung travel tu. leh bgtau mana ko beli?? if kena dgn harganya, aku nak juga.. mmg mencari..

tq.. awas!!

Wednesday, August 01, 2012 3:37:00 PM

oh tidaaaakk.. Tag Line sampai esok tu memang x leh pakai..keh keh.keh..

Wednesday, August 01, 2012 3:38:00 PM

wahhhh.. nak jadik anak akak gak la camni, boleh?? hahaahahah....

takde anak pempuan.. klu ada nnt mesti gedik nak beli itu ini gak kan... jeles tauuu

Wednesday, August 01, 2012 3:49:00 PM

kak ... pe ek nk bg utk besday alisha nanti ... nanti free org call ek ....

Wednesday, August 01, 2012 3:51:00 PM

waaa..banyak parcel tu
saya pun suka membeli online
salam kenal..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/duit-raya-duit-raya-duit-raya.html

Wednesday, August 01, 2012 3:54:00 PM

kakak, beli ktern loket n telekung tu..sila bagi info.ngee

Wednesday, August 01, 2012 3:57:00 PM

kakak nak anak lagi x?..boleh jd yg no berapa pun x kisah..xyh susah2 nak jaga tau2 je dh besau..hahahaha..

Wednesday, August 01, 2012 4:04:00 PM

sekali dpt parcel penuh meja.
suka tag line awk cikmot..tanpa keberanian mmg mimpi tak bermakna sbb sy pun suka je redah..tp redah yg amat konfiden ;)

28 ogos besday awk 24ogos anivesari kitew :")

Wednesday, August 01, 2012 4:08:00 PM

wah banyaknya rezki dia arini

Wednesday, August 01, 2012 4:29:00 PM

kak, mana beli loket tu.. tantek la..

Wednesday, August 01, 2012 4:59:00 PM

mmg tagline2 tak bleh guna doh..aku pesanpun lambat sampai..tapi ada plak yang laju.huhu

solut kt ko beb..mmg btul2 sampai emastuh..ko beli online kat mana?nnt ko gtau webnyer kay..sajer nak cuci mater

tang diapers2 aku suka gak kumpul sample=)pastu takderker org dr syarikat pempes tepon buat survey?hikhik

Wednesday, August 01, 2012 5:04:00 PM

wah sonotnyer dapat parcel bebanyak kan... meriah.. hehe

Wednesday, August 01, 2012 7:18:00 PM

saje nak berkenalan dgn cikmot..selamat berbuka..(sempat blogwalk sambil goreng ikan) Ibu!!! Ikan ibu dah hangussss...

Wednesday, August 01, 2012 10:04:00 PM

cantiknya brg kemas tue..

Me x brani ag..cuma beli shawl jer...:-)

Wednesday, August 01, 2012 11:27:00 PM

orang kaya je bli emas kang ni haha
bak kata mak aku la
org juai emas kat pasar karamat tu tmenung je xde orang masuk
emas dah mahal
mmg dah lama tak bli emas
mujor xbape minat pakai eksesori
tp kadang tgk bling bling katalog habib tingin juga
haha
tunggu la esok2 kaya skit duit lebey

Thursday, August 02, 2012 9:16:00 AM

eye..mak jemah egat N noted...28 ogos ok...kakakkaka..banyaknyer la parcel akak dalam 1 hari..

Monday, August 13, 2012 1:33:00 PM

Telekung travel tu murah n cantik kan? Facebook telekung travel sharzlin, byk yg murah n cantik2. Berbaloi2

Post a Comment