Thursday, August 30, 2012

Surprise!!!


hurmm...besday aku dua hari dah berlalu kan...
walaupun takde sambutan beria (candle lite dinner ke) apa ke, yang penting aku happy...
sebab dapat bersama mereka yang tersayang...
pepun terima kasih buat hubby terchenta sebab adiahkan aku berhelai² kain pasang...
petang ni leh ar p anto tailor...leh wat baju baru...weee....
so dah leh sort² baju mana yang tak leh pakai dalam gobok tu...
amboiiii.... 12 pasang baju tu lum berjahit...ekekek...leh simpan tuk raya tahun depan sekali..
insyaallah, kalu dipanjangkan umur kan...

tapi semalam ada satu kejutan yang aku terima dari adik/kakak opismate ni...
terharu mak rasa...
dah berkali kali dah dapat kejutan cam gini...rasa tiap tahun kut...
dan tahun ni ada lagi..
untung masih ada yang mengingati...

takmo citer banyak...aku dan kek besday...sebiji kek dari Secret Recipe perisa CHOCOLATE INDULGENCE...
abaikan muka mak yang kurang zat tu...

pastu member opismate suh potong...
derang pun tak sabar nak makan...ok layan...

bergambar kenangan bersama mereka itu perlu...

dah potong kena buh sesiap dalam pinggan...

terima kasih bebanyak pada mereka yang terlibat...
tanpa kalian siapalah aku...
dapat jugak makan kek SR tahun ni...
alhamdulillah...

notadijariku: hurmm...makin tahun, usia makin bertambah...but its ok, age just a number kan...

20 comments

Thursday, August 30, 2012 11:14:00 AM

nasibaik kek tu tk menggelonsor jatuh...cz nmpk tgi gk angkat tu...dapnye kek tu..hehe

Thursday, August 30, 2012 11:14:00 AM

salam cik mot.happy belated birthday =)

Thursday, August 30, 2012 11:16:00 AM

best2.. tup2 ada gak suprise

Thursday, August 30, 2012 11:29:00 AM

umur dah bertambah jgn mkn byk sgt kek tu...hehehe

syoookkk org ingat cam tu...ai ni sape pun tak ingat ...hadiah pun tak dpt...sian kan

Thursday, August 30, 2012 11:40:00 AM

Bestnyer dpt suprise dr bestie.. Btul tu klu asben dpt bersama masa bday pun dh sonok sgt kan :)

Thursday, August 30, 2012 11:41:00 AM

best nya dpt surprise cm ni..HB kak

Thursday, August 30, 2012 11:47:00 AM

hepi bday
da wish kan kt Fb :p

apa ada pada umur..janji hati muda uols
hehee

Thursday, August 30, 2012 11:48:00 AM

wah besh nye dpt kek besoooo

Thursday, August 30, 2012 11:49:00 AM

byk tu 12 psg kain kak..

Thursday, August 30, 2012 11:58:00 AM

no cake on my besday.. :(

Thursday, August 30, 2012 12:16:00 PM

Kakak comel..hehehe

Thursday, August 30, 2012 1:02:00 PM

kek SR yg butterscoth pun sedap... emmm... tetiba je teragak nak gi beli gak... dah la puasa...

Thursday, August 30, 2012 1:58:00 PM

Happy belated birthday cikmot :))

Thursday, August 30, 2012 3:24:00 PM

terharu kan dpt seprise
eh hepi belated beday lupe wish semalam hahahaa

Thursday, August 30, 2012 4:22:00 PM

sedap tu kek SR...

Thursday, August 30, 2012 4:26:00 PM

bestnyer ada seprais gitu kan..... rasa diri dihargai...

Thursday, August 30, 2012 4:44:00 PM

bestnya dpt sepraiss.
apapun sy nak ucapkan Happy Birthday to you.semoga panjang usia dan dimurahkan rezeki selalu.

Thursday, August 30, 2012 5:08:00 PM

Seronoknyaa ada kawan2 yg sama2 meraikan harijadi cikmot kan.. :)

Friday, August 31, 2012 8:29:00 AM

rezekiiii...terliur mak nengok,.haihh

Friday, August 31, 2012 2:22:00 PM

sedapnyerrrrr kek resipi rahsia tu..hehe
happy birthday sis..

entry gambar raya kita ni..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/entry-gambar-qasehraihan-julung2-kali.html

Post a Comment