Tuesday, August 28, 2012

What Day Is Today???


 Today is TUESDAY...and today is MY BIRTHDAY...
  28th AUGUST 2012... seperti yang tertera dalam ic dan surat beranak...
so betullah hari ni kan...hehehe...

so dikesempatan ni, aku nak ucapkan selamat hari lahir buat diri sendiri...
moga diri ini diberikan kesihatan yang baik untuk menjaga anak3 dan suami...
dan diberikan keberkatan dalam hidup...

mak rasa dah hampir meniti usia emas ni...
tapi pepun AGE JUST A NUMBER kan...ihikss...
takmo kalah punya orang...
eh sebab tulah tag line blog aku begini...
I KNOW THAT I'M GETTING OLDER, BUT I REFUSED TO GROW UP...
see....teruk kan...lalala...

thanks to my hubby yang awal² dah wish kat fb...pastu wish masa aku terjaga malam tadi..
ingatkan dia dah lupa...wish pun dah cukup bermakna dah...

tak lupa juga mekasih ada facebookerS, bloggerS dan kawanS, adik, kakak, yang sudi wish kat sms, fb seme...
mekasih di atas ingatan anda...

semalam dapat adiah dari en suami sempena besday yang ke 31 tahun ni ha...
dapatlah sebiji bateri kereta kan...
dah tu kebetulan bateri kereta dah kong...
jadilah, so lepas ni kena ingatlah, tiap kali besday, ingat kat bateri kereta kan...
huhuhu....

mekasih ye bang, sebagai tanda ingatan... :p

tahun lepas time besday jugak, dapat 2 biji tayar baru tuk kereta....
nengok semenya pasal kereta...
ari tu dalam bulan ni jugak, dapat roadtax untuk kereta jugak...
dah tu roadtax  expired pada 24 Ogos ritu kan,
tak renew memang tak kemanalah kami...

nasiblah dah lahir bulan Ogos ni kan...
pepun aku anak merdeka...ekekek...ayat harus sedap tuk hati sendiri kan...
hehehe...
agaknya aku tak menahan nak keluar tarikh ni kut...kalu idak memang sah aku anak merdeka kalu lahir pada 31 ogos tu...semua rakyat malaysia meraikannya tau...
owhh nak jugak tu....

eh ada gambar BESDAY MAK di pagi ni...
ni pun ehsan si bujang mak yang snap...
good job abam mok...

pendek kata...
SELAMAT HARI LAHIR BUAT DIRI SENDIRI...

notadijariku: lepas ni kita sambung balik citer raya...hehehe....

eh aku ingat nak kasi 'adiah' kat mereka yang terpilih dalam senarai memberi ucapan besday kat aku...
apa adiahnya kita tunggu jelah...hehehe...

26 comments

Tuesday, August 28, 2012 8:43:00 AM

kak, happy birthday.. semoga panjang umur n dimurahkan rezeki.. beza besday kite xjauh kan..hehe..

Tuesday, August 28, 2012 8:52:00 AM

hapy b'day sis

Tuesday, August 28, 2012 8:55:00 AM

happy birthday akak..
selamat hari raya jugak..

Tuesday, August 28, 2012 8:55:00 AM

happy busday mot

Tuesday, August 28, 2012 8:59:00 AM

hepi besday...

alahai si kakak tu pandai ngat berposing dah

Tuesday, August 28, 2012 8:59:00 AM

yeayyy...hepi tua day kak..hehe =)
semoga pnjg umo & dilimpahruahkan rezeki buat akkk sekeluarga...

amin~~

Tuesday, August 28, 2012 9:03:00 AM

selamat hari jadi kak. semoga dimurahkan rezeki dan bahgia-bahagia selalu :)

Tuesday, August 28, 2012 9:10:00 AM

hepi beday... moga murah rezeki lagi lepas ni... ;p

Tuesday, August 28, 2012 9:23:00 AM

Happy Birthday CikMot

Tuesday, August 28, 2012 9:33:00 AM

Happy Best Day Cik Mot...semoga hidup mu dan keluarga mendapat keredhaan dan rahmat dari Nya... amiiinnn

Tuesday, August 28, 2012 9:47:00 AM

selamat ulangtahun cik mot..semoga diberikan kesihatan yg baik demi anak2...panjang umur murah rezeki..insyaallah........

slmt hari raya jgk

Tuesday, August 28, 2012 9:49:00 AM

selamat hari lahir izan..semoga sentiasa bebahgia n dalam lindungan Allah..

Tuesday, August 28, 2012 9:57:00 AM

selamay hari lahir kak..betul la age just a number,yg penting dalam hati sentiasa muda gitu...
semoga dimewahkan rezeki dan sentiasa dalam lindunganNya..insyaallah..

Tuesday, August 28, 2012 9:57:00 AM

HEPI BESDAY IZAN..

AMIN YA RABBAL ALAMIN...

Tuesday, August 28, 2012 10:05:00 AM

hepi besday kak ....
muka muda lagi ... licin je kulit ....

Tuesday, August 28, 2012 10:05:00 AM

hepi bufday semoga sentiasa gumbira dan bahagia..nnt wat open house jangan lupa ajak eh hihi
selamat hari raya juga maaf zahir batin

Tuesday, August 28, 2012 10:35:00 AM

selamat hari lahir di Syawal yg mulia nie k..:-)s

Tuesday, August 28, 2012 10:35:00 AM

Kali nie nk wish kt blog plak..fb sudah..selamat hari kejadian..moga2 pjg umur murah rezeki..

Kakak, biau umur meningkat janji muka maintain mude..hehe..

Tuesday, August 28, 2012 11:16:00 AM

hepy besday.

Tuesday, August 28, 2012 12:01:00 PM

happy bufday kakak....lain dari yang lain tu dapat hadiah bufday tu...

Tuesday, August 28, 2012 12:06:00 PM

eppy bday dear !!!!
semoga panjang umur dan dimurahkan rejeki ..
untung hubby pandai wish bday , siap dlm FB layie .. hubby akk x ingat punn bday akk bile huwaaaaaaaaa ;))

alor2 comelnyee si kakak tuu ;))

Tuesday, August 28, 2012 12:38:00 PM

hepi bday kakak!
beza setahun jek pun rupenye, hihihi

Tuesday, August 28, 2012 1:17:00 PM

Selamat tambah umur Cik Mot. Smoga dimurahlan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan diberkati kehidupan dunia & akhirat.

Tuesday, August 28, 2012 1:52:00 PM

slmt hari lahir izan...
smoga pjg umo, murah rzki sokmo...

td dh wish kt fb... hehehe

Tuesday, August 28, 2012 2:21:00 PM

Epy Besday Cik Mot.. Moga dipjgkan usia dan dimurahkan rezeki.. :)

Wednesday, August 29, 2012 9:48:00 AM

selamat hari lahir izan.....moGa bertambah murah rezeki..insya'allah

Post a Comment