Thursday, September 13, 2012

Baru Kali Kedua


hurmm...hari ni hari khamis...
so pada hari khamis, marilah kita berbaju batik...
hari ni aku pun berbaju batik...
kalu nak ikutkan, boleh kira berapa kali jek aku berbaju batik pada hari khamis ni...
mana taknya aku ada 2 pasang jek baju batik sebelum ni...
tapi campur yang hari ni punya jadilah 3 pasang..
ni batik pure punya...
korang tau la kan yang batik ni mahal...nak beli pun fikir 2-3 kali...
hehehe...

ok, nak dijadikan citer, ekseli baju batik yang aku pakai hari ni adalah pemberian my boss...
masa wedding anak dia bulan Jun yang lepas...
dah kata aku jadi penanggah time tu kan...so my bos kasilah sepasang baju batik untuk dipakai pada hari tersebut...
kata kena ikut tema kan...
syukur dapat sepasang baju batik kan...

dan hari ni, buat kali KEDUA nya aku memakai baju batik tu...
lepas jek kenduri ritu memang tak pernah pakai pung...
bukan takmo pakai, tapi tah la...rasa macam...erkk...tak reti nak terangkan...

ni baju yang aku maksudkan tu...
masa kat kenduri rumah bos ritu, aku pakai ngan tudung kaler ijau...
ate ikut tema pengantin kan...hehehe...

ok, ni jelas tak??? 

corak dia cantik...baju dia pun menarik...
cuma aku rasa sebelum ni aku tak pakai sangat sebab tak konfiden dengan kaler tudung yang dipakai kut...
cam tak sesuai sangat ngan kaler ijau...
tapi rini aku pakai tudung kaler pepel...
matching ke tak...eh lantak la...janji aku rasa selesa...hehehe...pang!!! tampo diri sendiri...

ok bai...tu jek citernya...

notadijariku: ahad ni bos lama ajak p umah dia di kelana jaya...dia 'wasap' suh datang...hari ni dia ke melbourne sampai sabtu...gitulah kejenya sebagai seorang driver 'bas'...katanya...bas la sangat...padahal airbus...huhuhu...

14 comments

Thursday, September 13, 2012 10:53:00 AM

cantik sis

Thursday, September 13, 2012 10:53:00 AM

cntik baju..

Thursday, September 13, 2012 11:00:00 AM

nampak cam 'masuk' je kaler pepel ngan baju batik tu :)

pilot pun ada pa gak ek kak?
taktau plak saya..hhehe

Thursday, September 13, 2012 11:07:00 AM

kalau beli kt KL mmg mahei lew...
kalau beli kt Ganu murh je.

Thursday, September 13, 2012 11:15:00 AM

meh la menyopping kan diri di pasar payang..meh meh aku teman kan

Thursday, September 13, 2012 11:46:00 AM

lawa berbaju batik kan.. :) lembut.. sejuk... tu yg best.. :)

Thursday, September 13, 2012 12:10:00 PM

Wah mesti bju mahai nih :) skrg ni ros tgk trend pakai bju xmatch dgn tudung dah :p ok je tgk cikmot pkai bju n tudung tu...

Thursday, September 13, 2012 12:12:00 PM

mecing mata sy ckp ;)

Thursday, September 13, 2012 1:52:00 PM

klo tgk pada color baju tu.. match je ngan ijau pepel..

mengikut kata pakar pemakaian.. nak pilih color tudung cari warna yg paling sedikit ada pada baju.. dan itulah warna utk warna tudung..

Thursday, September 13, 2012 2:11:00 PM

peminat batik...cuma ada bbrp helai jer batik psl mahal..:-)

cantik ler uols punya..dh bkenan dh nie haa..:-)

Thursday, September 13, 2012 3:01:00 PM

cantik sebab warna warni la sis.. banyak tudung je match.. hehehe

Thursday, September 13, 2012 3:15:00 PM

mmg cantek dah match dah tu ...sweet

Thursday, September 13, 2012 3:25:00 PM

matching je weh.trend skg ni mmg tudung x matching dgn baju,hahaha

Friday, September 14, 2012 9:35:00 AM

macam kena je ngan baju tu N tudung tu kakak

Post a Comment