Monday, September 10, 2012

Dulu...Tahun 2011...Sekarang Tahun 2012


aku ngak opismate aku...
tahun lepas, sama² preknen...
yang bestnya due date pun beza sehari jek...

dan sekarang tahun 2012...
giliran mereka berdua pulak...

iris dan arsyad...
lahir selang sehari jek...

iris lahir pada 11 oktober 2011
arsyad lahir pada 12 oktober 2011
dua dua di Hospital yang sama...di HOSPITAL SERDANG

memula dua dua malu kut...
sebab pertama kali bertemu ni setelah beberapa bulan...
bulan depan jek mereka berdua genap setahun ni...

iris senyum sampai tak tutup mulut...
seronok jumpa boipren ek...hehehe...

ok, tahun depan kita tangkap gambar lagi ye...

notadijariku: diam tak diam...bulan depan dah genap setahun dah...cepatnya masa berlalu...

13 comments

Monday, September 10, 2012 11:26:00 AM

kalah teruna .... heheh bambamnye iris ..
siap bersepit dah die ....

Monday, September 10, 2012 11:33:00 AM

ececeh iris.. babap kang.. hahaha

Monday, September 10, 2012 11:37:00 AM

kejap je masa berlalu....nak potong iris kasi panggil sue erk..sue 15/10...kakakkakak

Monday, September 10, 2012 11:50:00 AM

cepat je kan sis

Monday, September 10, 2012 12:21:00 PM

tomei tomei tomei... :D rasha nak gigit2 jer..

Monday, September 10, 2012 12:40:00 PM

kannnnn... tp selalunye klu org tengok eqal akan tanya, berapa tahun dah ni? errrrr...

Monday, September 10, 2012 1:19:00 PM

err kak..
bukan sy dah cop iris?
hahaha

Monday, September 10, 2012 1:58:00 PM

sama la ngan Irfan yer....Irfan 15/10....

sat je anak2 dh nk sthn.....syukur...

Monday, September 10, 2012 2:31:00 PM

Comel ☺☺

Monday, September 10, 2012 3:10:00 PM

kaka comel bile pregnant..hehehe..

Monday, September 10, 2012 10:31:00 PM

opss.. samala birthday ngan bb dalam perut saya nanti..bulan 10 jgk lahirnya.hehehe..kalau tersama ler..

Monday, September 10, 2012 10:41:00 PM

tahniah jugak sbb dah berjaya bf kan iris hampir setahun ;)

Tuesday, September 11, 2012 9:12:00 AM

ala bestkan besday dekat2 so senangler nak ingat...
buat besday party sekalipun boleh..

Post a Comment