Tuesday, September 11, 2012

Jarang Nampak


hurm...sebelum tu aku nak tanya la kan...
note RM20 ni limited edition ke keluaran dia...
sebabnya sepanjang raya yang lepas, jarang aku ketemu note RM20 ni...
(apa, ko bajet orang nak kasi RM20 seorang tuk duit raya...pang!!! jangan mimpi ok) hahaha...
tapi siyes la...memang jarang nampak la note RM20 ni di pasaran...

sib baik sebelum raya ritu aku ada tukar note RM20 sebagai kenang-kenangan...
nak guna pun sayang...

tu citer sal raya...
tapi skang dah bis raya, beli belah sana sini, dapat duit baki pun takde jugak dapat note RM20 ni...
eh heran aku...heran sangat tau...
jarang dapat...ada pun duit yang aku tukar tu jelah...

korang lak camner...ada nampak tak note RM20 ni...
ke ada yang dapat dan senang nak dapat cam note² yang lain...
ke aku jek yang berperasaan cam gini...
hurmm...

aneh ni...sangat pelik...

oklah baiii...

15 comments

Tuesday, September 11, 2012 1:54:00 PM

masa nak tukar duit raya kat bank hari tu.. note 20 ni mmg selalu abis stock.. nak tak nak tukar je note 10 ngan rm1 je.. tapi bila balik kg tengok kakak ada stock duit note 20 ni.. teruja giler time tu.. skrg dah tak kesah sangat.. pasar malam ka.. pasar pagi ke.. dah banyak org kasi dah.. kan..

Tuesday, September 11, 2012 1:57:00 PM

damia ada dapat 2 keping je kot note 20 ni

Tuesday, September 11, 2012 1:58:00 PM

hehehe
anum simpan dlm album

Tuesday, September 11, 2012 2:07:00 PM

senang lak dptnya kak sbb klu beli barang n balance rm20++, mmg dia bg note tu..

Tuesday, September 11, 2012 2:12:00 PM

yalo kakak..mmg susah la nak dapat N jumpe note 20 ni..pesal erk...

Tuesday, September 11, 2012 2:26:00 PM

masa tuko saya ada dapat rm100 je..pas tu dah bg duit raya kat anak sedara sorang 1.. hehehe.. dan lepas tu tak penah dapat2..huhu

Tuesday, September 11, 2012 2:27:00 PM

ade sekeping dlm beg duit enpanjang bg semalam ...duit belanja ...

Tuesday, September 11, 2012 2:28:00 PM

haah la, takde..

Tuesday, September 11, 2012 2:47:00 PM

jarang org nk tukar note rm20 tu..tht why x byk rasanya....

Tuesday, September 11, 2012 3:27:00 PM

kite xde pun..kakak nak selai buleh?..hehe..

Tuesday, September 11, 2012 3:28:00 PM

akak x tukar pun note 20 nie
dan anak2 pun dpt x banyak note nie .. dah gunee dah pun ekeke ;)

Tuesday, September 11, 2012 4:41:00 PM

ms ry ritu mmg x dpt tuko duit 20 ni pun. lepas ry pun tak dapat gak. duit singgit bersepah..

Tuesday, September 11, 2012 5:00:00 PM

yup betul2.. mmg susah nak dapat.. :D

Tuesday, September 11, 2012 10:18:00 PM

balance tukar raya hari tu masih ada 2 keping... :(

Tuesday, September 11, 2012 10:35:00 PM

anak saya dapat duit rm20 ni byk gak time raya....ada la dlm 10 helai...

Post a Comment