Friday, September 7, 2012

Jumaat...Esok Sabtu


adehh, lemau plak aih hari jumaat ni...
sok dah sabtu...
yey, sok cuti...ceh macam cuti lebih jek kan...
walhai hari sabtu ahad cuti sedia ada...
sok lusa ada openg house kut...
blok fasa 1 pun ada openg house...nengoklah, kalu ada 'kerajinan' disitu aku p...
kalu idak, entahlah...

aku ni tah bila nak buat openg house sendiri...
1. aku mana reti nak masak bagai...
2. rumah aku makin tahun jadi makin sempit...
3. tak tau nak bagi alasan apa...hahaha...

ada hati nak buat open house sendiri kan...tulah tu...besday iris around the corner jek ni...
cam biasa, kalu anak yang baru pertama kali sambut besday ingat nak buat majlis kesyukuran...
tapi tulah, tu masih dalam rangkaan..menjadi atau tidak aku pun tak pasti...
hurmm...doa doakanlah...

ok gambar pagi tadi...disnap oleh anak dara aku tu...
makin terer dah dia...dah boleh diharap sangat lepas ni...
erkk ada kena mengena ke...

shawl dan inner kembali menutup rambut di kepala...
selang seli dengan bawal sekarang ni...
kak idah jek lum masuk kepala...huhuhu...

erkkk apa yang aku mengarut ni pun tak pasti...adehh...

13 comments

Friday, September 07, 2012 11:56:00 AM

ceria picture

Friday, September 07, 2012 12:06:00 PM

takpe la tak pasti apo yang di ngarutkan...janji ado kan....buat la kakak....sy yang tak tau malu akan datang...kakakkakka

Friday, September 07, 2012 12:35:00 PM

dh xpakai bawal dh??


kak, nt klu buat kenduri iris, jmput sy ye..

Friday, September 07, 2012 12:56:00 PM

hah, dah gaya x sabo nak cuti jerk entry ni, sampai ngarut2 dah menaip... haha

Friday, September 07, 2012 1:17:00 PM

wake up kakak wake up..hahahha..

Friday, September 07, 2012 2:17:00 PM

Ros pun tringin nak wat open house...duk tapii tu byk sgt.. Chaiyuk cikmot, kna kuatkan semangat tau :)

Friday, September 07, 2012 2:34:00 PM

kite pung x wat open haus thn ni , perut dh sarat sgt2...
nnt tunggu wwat AqiqAH La jwp nya

Friday, September 07, 2012 2:59:00 PM

pandainya kakak tangkap gambar erk..terus comel mak dia..hehehe

Friday, September 07, 2012 3:14:00 PM

pg td tak sempat nk bertego sape ...dok kalut kejar masa.....

Friday, September 07, 2012 3:29:00 PM

sy pon sama gak..lemau jer rs but kerja byk...:-)

Saturday, September 08, 2012 10:04:00 AM

slmat hari raye..hehe

Saturday, September 08, 2012 10:17:00 AM

kita skolah ganti arini..huuuh

Monday, September 10, 2012 9:16:00 AM

akak...nk mnta tolong plsss.. acane nk buat reply to comment mcm komen akak ni? hehehe.. mekaseh

Post a Comment