Thursday, September 13, 2012

Kenapa Ek???


ok, soalan yang aku nak tanya di petang hari...

mungkin ada yang pikir agak lucah kut...

tapi biasa kut...sebab dah lama soalan ni bermain di fikiran aku ni ha...

dan mungkin dalam benak fikiran korang jugak...

KENAPA SELUAR DALAM LELAKI DIJUAL DALAM KOTAK??? 

hurmm...peliklah...kenapa ek???

ok bye...

notadijariku: pernah aku tanya kat hubby pasal hal ni...
erkk...dia pun tak tau nak jawab apa...

14 comments

Thursday, September 13, 2012 4:40:00 PM

hahahahaha
ye la kan

Thursday, September 13, 2012 4:41:00 PM

Ehhhh..aah la kakak..baru terpikir..hehehe..

Thursday, September 13, 2012 4:41:00 PM

aa kan kenapa agaknya kan? hmm

Thursday, September 13, 2012 4:42:00 PM

sbb lelaki bila dah suka suar tu, tgk colour, trus bli jer.dah x belek2 pun nk tgk benang koyak ke tak, benang tcabt ke tak. hehe

Thursday, September 13, 2012 4:43:00 PM

apa punya soklan daaa... hehehe.. xtau gak apsal jual dlm kotak..

Thursday, September 13, 2012 4:44:00 PM

hehehe... tudia soalan dia.. tapi kenapa ek? mmg tak tau plak..

Thursday, September 13, 2012 4:55:00 PM

Ekekeke...lawak soalan ko ni nok. Gelak2 aku tau. Aku pon baru terfikir. Kenapa erk? Klo sluar dlm pompuan, main loggok jer kan. Tak aci gak.

Thursday, September 13, 2012 6:49:00 PM

sabar jer kan....kelakar..:-)

Friday, September 14, 2012 9:00:00 AM

yalo baru terPK..pasai pe erk..pompuan ado jugak dlm kotak...tapi tak cam laki semua jual dlm kotak..tertutup kan

Friday, September 14, 2012 9:53:00 AM

tu dia soklan... hehe...
tk terpikir plak.. huhu

Saturday, September 15, 2012 8:11:00 PM

hai..saya follow awk..

ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

Monday, September 17, 2012 8:30:00 AM

salam izan..pekabaq..aku dh baca entry hg before2 ni..huhu..reply tapi tak display..guna hp daa..heran gak aku..btw..akukembali berblog deh...:)

Tuesday, September 18, 2012 10:21:00 AM

Hhahah... Suar dlm laki ni private kot... Hahhaha

Thursday, September 20, 2012 11:31:00 PM

betul cakap @safari tue...

nape underware pompuan x letak dlm kotak pasal diaorg nie nak beli underware pun memilih giler... tgk ada yg polkadot ker x, berbunga-bunga cantik ke x, fabrik lembut ker x... pilih punyer pilih belum tentu kompem beli, baik xyah letak dlm kotak wat bazir jerk...

tapi laki senang jerk, tengok lebih kurang terus jadik beli... xde nak memilih sangat nyer hehe... asal sarung :P

Post a Comment