Friday, September 21, 2012

Kerana DIA Aku Terjebak....Owh Tidak!!!


hurmm..sebelum ni aku wat derk jek bila orang dok bercerita sal drama nan satu ni...
sebab aku dah tekad malas nak jebakkan diri...
huhuhu...sebab aku tau, sekali aku terjebak selamanya melekat...
eh bahaya tu...

tapi hari ni aku terjebak jugak...semuanya kerana Aaron Aziz tu...
arghhh...kan aku dah cakap..ni yang malas ni...
ni aku wat marathon nengok setiap episod yang ada..
katanya sampai 80 episod kan...
mana taknya satu malam ke udara selama 30 minit jek kan..
so no wonder la...hehehe...

tapi kesian kan...kat umah aku takde Astro Beyond tu...
so solutionnya aku nengok kat satu blog tu...
hari² dia update...

sian kan..orang lain dah abis melayan, aku ni baru terhegeh²...
ni kira demam baru kut yang melanda...
dah tu ada AA kan..pantang ada dia sure drama dia meletup punya...
kan kan...

notadijariku: kalu hawa untuk adam...
so izan untuk harris la ek...
lalala...nak jugak tu...ihikss...

12 comments

Friday, September 21, 2012 2:39:00 PM

sy pun tgk online je..sbb rmh takde astro.

Friday, September 21, 2012 2:49:00 PM

setuju.. kuat betul penangan abang aron ajis..hahahha

Friday, September 21, 2012 3:03:00 PM

setuju2

Friday, September 21, 2012 3:19:00 PM

seb baik jenis aku ni ...tertgk pun nk terjabak tu tidak .... ade masa tgk xde masa tgk pun ok je ...

Friday, September 21, 2012 3:35:00 PM

akak lg la...mmg x layan lgsg..ceta dia cm ne pon x amik port...hikss...sabar aje kan..

Friday, September 21, 2012 4:16:00 PM

Br sudah negk pai epi 10 je....

Friday, September 21, 2012 4:43:00 PM

saya pun cam akak..
mula2 wat dek jek
sbb takde astro
tapi tah cemane sbb blog tu ada download dr episod 1 smpi la ni
mmg malam2 khatam tu je la, haha!

Friday, September 21, 2012 4:49:00 PM

sama la... hari2 tngk online je...

Friday, September 21, 2012 9:15:00 PM

mari la join ga sy
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

Saturday, September 22, 2012 8:56:00 AM

nk jugak tuuu...

Saturday, September 22, 2012 7:17:00 PM

mmg cite ni wat org terjebak sampai demam..hehehe

Sunday, September 23, 2012 12:07:00 PM

leh ar share blog mana ko tgk tu...

ok la tu dari kita langgan tambahan tuk semata2 cite tu..tak berbaloi..baik berhemah mcm ko kan

Post a Comment