Tuesday, September 11, 2012

Open House


wiken lepas adalah orang dok menjemput p open house dia...
ni pun opismate yang jemput...
ekseli ada satu jemputan di dengkil sana...tapi tak pat p, sebab hubby ada sedikit urusan...
kalu sabtu ahad nak bergerak tanpa hubby memang tak la kan...
tak menang tangan la mak ni ha, nak kontrol budak bertiga tu...
so pepe hal nak kemana pung, kena tunggu hubby la...

petang tu, ada jemputan ke rumah opismate di P18 sana...
kebetulan hubby pun ada, pergilah sekejap...
sebab tak jauh mana pung kan...

ada dua tiga menu jugak hari tu...ada nasi tomato, 

roti jala...nasi impit...dannnn... 

yang penting ada laksa sarawak...tapi aku tak sempat nak makan pun laksa ni...
sebab kenyang makan nasi tomato...huhuhu...
opismate aku ni memang orang sarawak...
dah jadi penduduk tetap sini dah...mak dia pun hijrah ke sini jugak... 

cam biasa, gambar anak² mestilah ada...

abam mok suka pegang kepala adik dia gitu bila bergambar...
sian kat adik tau... 

anak anak anakku...mereka kesayangan aku... 

dan lastly tak lupa bergambar dengan tuan rumah...ni pun dah nak balik dah... 

mekasih ye sue atas jemputan...
tahun depan jemput lagi...hehehe...

notadijariku: pagi tadi hubby kata dia kena standby ke Bintulu...hurmm...kalu jadi dia p, nampaknya 'patah kaki' la aku minggu...alahaii...nak wat camner...tuntutan kerja katanya...

15 comments

Tuesday, September 11, 2012 9:39:00 AM

makan saje la kan

Tuesday, September 11, 2012 9:52:00 AM

sy paling suka attend open house..suka sbb dpt mkn mcm2 menu.

Tuesday, September 11, 2012 9:58:00 AM

another 1 week to go in syawal... lepas ni time kena diet lah plak.. hehehehe.. :) jemputan kan.. mmg wajib kena attend.. :)

Tuesday, September 11, 2012 9:59:00 AM

alahai ciannyer kakak...mmmmm...takpe la tuntutan kerja,,,mmm....mmg mewah ngan makanan ni...

Tuesday, September 11, 2012 10:02:00 AM

sy sabtu ni last ada open house,umh kwn hubby..kebetulan plak hubby blk minggu ni..lalalalala..

Tuesday, September 11, 2012 10:10:00 AM

nk g umh akak asek xsmpt je..

Tuesday, September 11, 2012 10:10:00 AM

best kan dpt pi mkn2,......

comey je pembuli alisha tu ye ...kiki
sronok rasa bila tau diorg berkawan ber2

Tuesday, September 11, 2012 10:35:00 AM

bestnyer...meriah dgn makanan..:-)

Weh Izan..ur face mcm kwn sy ms sekolah menengah tau..:-)

Tuesday, September 11, 2012 11:09:00 AM

bestnya opns hse...byk mknan....

Tuesday, September 11, 2012 11:40:00 AM

huhu mmg payah kan laki xde
aku yg anak sorg ni pn kalo dgr dia kena keje luar da menggelupor
ni ko anak deret 3
huhu bertabah la ek

sedap nye menu2 di atas

Tuesday, September 11, 2012 11:47:00 AM

pergh laksa sarawak
so far g open hse
xpenah jumpe menu tu
special

Tuesday, September 11, 2012 1:15:00 PM

Lksa srwak...sdp nya..menu specel ni jrg jmpa...lahaii lpr plk tgk,.dh xda org nk jmput open house ni sobsss..

Tuesday, September 11, 2012 1:54:00 PM

chomel2 anak u.. geram rasa nak picit2 je..hahaha

Tuesday, September 11, 2012 3:49:00 PM

Comel betul 3 beradik tu. Geram!

Tuesday, September 11, 2012 5:54:00 PM

weh sedak weh laksa sarawak

Post a Comment