Thursday, September 20, 2012

Planning For Something


owhh, besday dak iris around the corner jek kan...
so aku sedang preparing something tuk dia...
cam biasa untuk first besday memang aku beria sikit...
aler tuk anak² kan...untuk kenang-kenangan di masa akan datang...

so tuk iris, aku telah menempah FM badge...
kautim dengan ruhil, kasi gambar seme...
dia pun tunjuk design yang dia buat...

ni dia...

DESIGN 1

DESIGN 2

DESIGN 3
akhirnya aku memilih design yang ketiga tu ha...
alasannya sebab ada 2 gambar...dan kaler dia soft...
aku tempah kat ruhil di fb beliau... 

aku tempah tak banyak pun...minimum order 20pcs...
so aku order 36 pcs jek...hehehe...
so sangat limited...
owh ya, satu pcs berharga RM2.50

hurmmm...erkk...beria aku wat fm bagai kan...
bila majlis pun aku tak tau...hahaha...
takper, yang penting preparation...lalala...
ihikss...

lambakan fm yang baru dapat semalam...
ni jelah yang ada...jenuh nak tempek kat peti sendiri...hahaha....
eh, bukan untuk diberi pada budak² pun...nangis aku kang dibuat main...hehehe

close up...satu dah selamat aku buh kat koleksi fm di opis...
satu di pejabat...
ni pun dah ada 2-3 orang  opismate dok minta nak satu...
huhuhu... 

ok tu jek goodies yang aku dah sediakan...
lelain lum lagi...
eh eh...menu pun tak tau apa ni...hahaha...

notadijariku: mission hampir berjaya...

18 comments

Thursday, September 20, 2012 10:40:00 AM

WAH NIE BETUL2 BEST

Thursday, September 20, 2012 10:55:00 AM

wah..menarik tu...nak gie jengah gak la..

Thursday, September 20, 2012 10:57:00 AM

Chumel gile ok...

Thursday, September 20, 2012 11:01:00 AM

Cantikkk

Thursday, September 20, 2012 11:07:00 AM

kak, jgn lupa sy punye satu!!! hehehe..




kak, nt bgtau tarikh tau..

Thursday, September 20, 2012 11:10:00 AM

comel design2 tu
ye yeye..aku punye 1
hahaa

Thursday, September 20, 2012 11:11:00 AM

buat FM bebyk tampal kat peti sendrik ???hmmmm


alisha nye aku tak terpikir pepe lagi ....tak de kot acara potong kek bagai ....

Thursday, September 20, 2012 11:21:00 AM

Cutenya. Jgn lupa goodies bag utk aku satu yer...hahahaha...

Thursday, September 20, 2012 11:25:00 AM

bestnya boleh buat fm pic.ni yg terkagum-kagum sgt nih..

Thursday, September 20, 2012 11:31:00 AM

cutenyer kak...

Thursday, September 20, 2012 12:27:00 PM

wahh budak comel ni brkongsi besday ngan daku lahh..nak tempah badge gaklah utk besday sendiri ihihi

Thursday, September 20, 2012 12:28:00 PM

btuah ank2 ko
mak rajin wat preparation
aku mmg xde la haha
wat kek je tau

Thursday, September 20, 2012 12:57:00 PM

wahhh...ada FM utk 1st bday Iris...Irfan mama dia x prepare apa pon..hihi....

nak satu bleh? hikss

Thursday, September 20, 2012 1:06:00 PM

nk satu boleh kak?

Thursday, September 20, 2012 2:02:00 PM

tak penah terfikir pun..

Thursday, September 20, 2012 10:37:00 PM

kalu ada wat bday party, jgn lupa jemput okey! :)

Friday, September 21, 2012 4:50:00 PM

wah bestnya comel jer....
nak cilok idea nie boleh?
huhuhuhu

Saturday, September 22, 2012 7:25:00 PM

wah...cantiknya...sume comel2 design tu..

Post a Comment