Monday, September 3, 2012

Semangat...


hurmm...31 ogos sudah pun berlalu...
Selamat Hari Kemerdekaan buat Malaysia yang ke 55 tahun...

aku tak kemana pun cuti merdeka itu hari...
dok rumah jek ngan anak²...nak p openg house pun tak...sebab takde yang menjemput...
ada yang menjemput plak, tak pat p...hubby keje jugak sabtu dan ahad...
nasiblah kan...

sempena menyambut hari kemerdekaan itu hari...
aku nengok banyak JALUR GEMILANG yang dikibarkan...
terutamana di kuarters² kerajaan...
nak² ada pertandingan apa tah yang dianjurkan oleh BPH itu...

tak ketinggalan di rumah yang aku tumpang ni...
dah siap rumah sendiri baru best...hehehe...
eh tetiba tak sabar...camner tu...
tak sabar nak kena potong bulan² kut...huhuhu...

ni permandangan di balkoni rumah...meriah gitu...sana sini ada jalur gemilang...

ni pandangan ke bawah... 

eh eh tetiba ada 'anak kecil' disitu...
semangat ye dik...
tunggu detik 12 tengahari ek...
jom masuk tido... 

pepun, selamat hari kemerdekaan...
aku anak merdeka...

10 comments

Monday, September 03, 2012 11:43:00 AM

kak, ahad g mana? smpi hati xbg dtg ye.. hehehe

Monday, September 03, 2012 11:43:00 AM

mmg meriah ek .....
dulu fahim tak tgu merdeka br kibar bendera hari2 die kibar sekarang ni usung la pc tab ngan smatpon ke merata2 .... huhu

Monday, September 03, 2012 11:47:00 AM

@MizzTina
ahad petang hubby ajak p umah opismate dia lor...ada openg house...

Monday, September 03, 2012 11:47:00 AM

@eima
budak2 sekarang...

Monday, September 03, 2012 11:48:00 AM

tahun ni tak kibarkan pun jalur gemilang, malas nak selongkar kotak, cari hahaah..

Monday, September 03, 2012 11:56:00 AM

wahh mmg semangat merdeka tu kakak....aloorr tgk apartment fasa 3 tu...teringat kat umah lamo den ni kakak...mmmmm.....lama tak jejak presint 9 ni kakak

Monday, September 03, 2012 11:58:00 AM

Merdeka..Merdeka....Merdeka.. :D

Monday, September 03, 2012 12:14:00 PM

haha..ada gak si comel terselit kat situ..

Monday, September 03, 2012 12:50:00 PM

kita pon plan ni g cuti2..x jd gak...lepak rumah kt sp je lah..

Monday, September 03, 2012 12:52:00 PM

Saya anak merdeka!

oleh sebab kita sama sama anak merdeka. jadi saya follow awak.

Post a Comment