Tuesday, September 4, 2012

WT...Sibuk


eh pagi selasa kan...so kira acilah wordless tuesday...hehehe
di suatu pagi yang hening...
masing² sibuk dengan gadget memasing kan...

SIBUK lah sangat...

hurmm...budak budak sekarang...

12 comments

Tuesday, September 04, 2012 10:36:00 AM

budak2 zaman IT skrg..mmg terror sgt bila diaorg explore..sm mcm my dotter..:-)

Tuesday, September 04, 2012 10:46:00 AM

mmg sangat sebok ngan gadget tu kan...kiter dolu tak gitu kan...

Tuesday, September 04, 2012 10:50:00 AM

hahaha budak skrg itu la ..adek alisha pun sama kemain pandai guna 1 jari telunjuk die dok colek note si abg ....hmmmm

Tuesday, September 04, 2012 10:50:00 AM

yup betul kita dulu takde pun camnikan.

Tuesday, September 04, 2012 11:33:00 AM

moden tui dak2 zaman skang ni kan

Tuesday, September 04, 2012 11:48:00 AM

yerrrr dak eqal pun pantang tengok hp saya bersepah, dia kutip, dia tekan2, haiihhhh kemain anak2 zaman la ni

Tuesday, September 04, 2012 12:36:00 PM

hehehe..bkn main lg ye memasing..

Tuesday, September 04, 2012 1:03:00 PM

Fuh bdak sekarang... Samalah dgn my auni..pg2 raya dah sibuk nak bukak function dia dlm ipad tuh..kihkih

Tuesday, September 04, 2012 1:19:00 PM

maju dak2 skang nie kan kakak..haha..

Tuesday, September 04, 2012 1:29:00 PM

budak2 zaman IT..kita dulu takde pung...huhu

Tuesday, September 04, 2012 1:34:00 PM

sakan depa!

Tuesday, September 04, 2012 2:34:00 PM

Kadang budak2 lagi pandai guna gadget berabnding kita ni :D

Post a Comment