Wednesday, October 3, 2012

32 BE Dalam Satu Masa...Apa Dah Jadi Dengan Nuffnang???


hurmm...terkejut aku bila nengok nuff pepagi ni...
yelah tahun ni satu BE pun aku takde tau...
tak taulah dimanakah silapnya...

ekseli dari semalam lagi aku banyak baca sal nuffnang ni...
adalah beberapa orang blogger dok up pasal memasing dapat  BE yang banyak...
bukan 1 tau tapi berpuluh²...
erkk apakah???
blogger ni pun alami masalah yang sama dengan aku...
tapi dia punya BE 62 ketul tu...mak aihh...kalu benar, makcik kayo...

ni buktinya...
amaun takdelah banyak mana pun...
nengok tu...credited tahun 2009 tu...3 tahun yang lepas...
aku syak sistem nuff rosak kut...
kan...

so sila korang cek nuffnang memasing...
kut la kita semua alami kes yang sama...

notadijariku: kalu ianya bukan rezeki kita, maka ianya adalah HARAM...
tapi kalu ianya benar² rezeki kita, alhamdulillah...syukur...

11 comments

Wednesday, October 03, 2012 8:19:00 AM

wah,,,byk btul,,,klu btul tahniah..

Wednesday, October 03, 2012 8:24:00 AM

'kalau bukan rezeki kita - haram'...
tapi kalau masa tu kita cash-out dan nuffnang bagi... amek tak? amek tak? amek tak?... ^_^

Wednesday, October 03, 2012 8:25:00 AM

saya punya cpuv ada 3
2 status CREDITED
dan 1 status On Going
bukan tu ari awak komen blog saya yang On Going je BE kan?

maaf saya bukan paham sgt

Wednesday, October 03, 2012 8:34:00 AM

tahniah

Wednesday, October 03, 2012 9:00:00 AM

Nuffnanf prob

Wednesday, October 03, 2012 9:09:00 AM

ok le tu ---

Wednesday, October 03, 2012 9:11:00 AM

rezeki akak la tu.. tp klu sy dpt dri 2009, makanya tu bkn sy punye sbb sy start blogging pun 2011.. hehehe.. tahniah kak..

Wednesday, October 03, 2012 9:17:00 AM

hik hik samalah mot.. akak pun ada 70 ketoi.... ntah apa2 jek..

Wednesday, October 03, 2012 9:20:00 AM

Terjadi pada blog saya juga
Saya mula berBLOG thn 2012
Tapi kempen start 2009!!
Mana silapnya?

Wednesday, October 03, 2012 9:44:00 AM

haah aku rse bengong
ramai up kt FB [psal ni

Wednesday, October 03, 2012 10:10:00 AM

OOO ya ka...lama x cek nuff...

Post a Comment