Friday, October 19, 2012

Alhamdulillah...Dah Boleh Cash Out Pun


sebelum tu, korang ingat tak entry aku citer pasal says.com tu...
kat SINI...

ok, sambung balik citer, pagi ni cam biasa, sebelum memulakan kerja yang tak berapa nak ada ni...
aku bukak web sana sini...
pertama sekali sure nengok video kat Dailymotion tu dulu...hehehe...
pastu bukak blog, fb, email...dan tak lupa jugak akaun says.com tu...
akaun nuff kadang² jek skang...sebab aku tau, memang takde dah BE untuk tahun ni...
takpelah...takde rezeki disitu...

so bukak jek akaun says...terkanjat mak tau...sebab nengok amaun dah cecah RM50.20....
beria kan, cam amaun tu dah ratusan ringgit...
hahaha, mana taknya, lama mak tunggu...tapi takdelah SELAMA akaun nuffnang tu...
sampai hati advertiser tak nampak blog kerdil mak tu...pang!!!!

nengok kat akaun says tu, ternampaklah CASH OUT NOW...yey, dah boleh cash out ni...
ni rasa nak cash out jugak ni...
pastu cuba dan cuba kumpul amaun lagi...
RM50.20 saper nak kasi free kan...
korang nak kasi??? ok per lepas beli susu anak...eh p oliday pun boleh ni...balik hari...hehehe...

so rasa nak cash out jap lagi ni...
nak nengok benar ke idak wang itu akan sampai ke tanganku ini...

ha, korang camner??? yang dah daftar akaun says.com... tu...
dah dapat ke hasilnya...
kalu dah daftar, jangan sesegan nak share iklan yang ada...
terutama kat ruangan SPECIALS tu...
setiap klikan yang ada, membawa RM0.20 tau...
sikit sikit lelama jadi bukit kan...
gitulah...


so kepada yang belum daftar...
ayuh, mari kita daftar di SINI sekarang....

jangan risau, says.com ni selamat...aku selalu dapat email dari pihak says.com ni...
dan aku nengok ramai jugak yang dah cash out sampai ratus² ringgit tau...
aku ni baru bleh cash out dah kecoh kan...
hahaha, lantak la...ada aku kesah????

kenapa??? tak percaya...
jom daftar jom...
klik SINI...

notadijariku: rezeki di pagi jumaat...

14 comments

Friday, October 19, 2012 9:11:00 AM

kak,tlg dftr utk sy boleh?kt opis sy kena block la says ni..boleh ker?apa2 kite sms boleh?

Friday, October 19, 2012 9:28:00 AM

rezeki dipagi jumaat.
ok nnt nak g daftar gak lah.

Friday, October 19, 2012 9:29:00 AM

tahniah kak.. nt klu dh ratus², lanje sy eh.. kehkehkeh

Friday, October 19, 2012 9:49:00 AM

seorang pompuan yang tumpang bebel.follower sini iyer..salam kenal n salam sayang..

Friday, October 19, 2012 10:02:00 AM

Tahniah kak..belanja saya jugak =)

Friday, October 19, 2012 10:51:00 AM

Lpsla duit pampers ank nih..hehe

Friday, October 19, 2012 11:08:00 AM

syoklah klu mcm tu!

Friday, October 19, 2012 11:38:00 AM

Wahhh tahniah ye :)

Myra dah daftar tapi amoun tak berganjak pun :D

Friday, October 19, 2012 12:15:00 PM

Bagus gak ek says ni ye, cepat jek masyukk. Tp akak dengar bukan ke nuff x bg kita ada pengiklan lain selain dr dia. Nantu status glitery derang tarik. Kot2 la sapa2 yg tau psl ni

Friday, October 19, 2012 3:54:00 PM

wah tahnaih yek

Friday, October 19, 2012 10:38:00 PM

salam singgah.. mcm menarik je says.com nih..

Monday, October 22, 2012 3:55:00 PM

says ni kejap je dh increase amount kan....x mcm nuff..lmbt sket..hehe

Tuesday, October 30, 2012 9:06:00 AM

kak fieda dh merasa la 3 kali cashout says.tp la ni dh slow dah..

Thursday, November 08, 2012 10:28:00 AM

cikmot..saya dah daftar lepas baca entri kat blog awak ni.tp tak tahu apa nak buat lepas tu.hhuhu
tlg ajarkan plsssssssssss

Post a Comment