Thursday, October 4, 2012

Cosway di Galeria, PJH


pagi semua...
khamis dah ek...matik matik mak ingat hari ni hari jumaat...
so how...hahaha...
kan best hari ni jumaat...esok dah cuti...
pejam celik pejam tak celik...lagi beberapa bulan jek lagi kita berada di tahun 2012 kan...
tak lama lagi tahun 2013 pula akan berkunjung tiba...
dah itu namanya putaran kehidupan...
ok lupakan, sal tu...

ni aku nak bitau ni, Cosway dah dibuka di bangunan sebelah...di GALERIA PJH sana...
senang la sikit kan bila cosway ada kat sana...sebelum ni selalu ke cosway di Alamanda...
tapi biasalah, aku ni nak p alamanda tu bleh dikira dengan jari lah..
sebulan sekali pun belum tentu...
sebabnya tempat tu bukan mainan aku...hehehe...

aku suka p cosway...sejak jadi ahli cosway ni, ada dua 'menda' yang selalu aku beli kat cosway...
nak² bila ada offer...haruslah rembat 2-3 botol untuk dibuat stok...
gitulah selalunya kan...

pertamanya aku suka beli BATHROOM CLEANER ni...
skang memang ada offer...
beli 3 terus senang...

yang keduanya KIDDIE WASH tu...
suka dengan baunya...untuk basuh baju anak3 semua... 

sesambil tu ada gak dok riki² barang lain...
tapi so far beli tu jelah...kira cam barang keperluan setiap bulan jugak...
eh lupa selain cosway kan...kat GALERIA tu ada 6 buah restoran dah...

ada 
SECRET RECIPE, (kalu nak makan kek² dan lain²)
PADI HOUSE, (makanan barat banyak jugak)
RASA UTARA, (makanan kedah ada disini)
FLEET KITCHEN, (nasi campur pulak boleh dibeli disini)
KILLINEY KOPITIAM (macam² pun ada)
dan satu lagi restoran itali...sumpah aku tak pernah tau nama restoran ni apa...huhuhu...

tapi yang tak bestnya, kedai kasut XES STUDIO dan BUTIK TROPICANA LIFE...dah 'berkubur'...huhuhu....
paham kan maksudh aku...sobs...sedih tau...

notadijariku: tapi sekalipun belum pernah makan kat PADI HOUSE tu...
ada sesapa nak temankan...jom...

11 comments

Thursday, October 04, 2012 8:40:00 AM

berbaloi-baloi

Thursday, October 04, 2012 9:01:00 AM

rajin juga g COSWAY - skrg bnyk offer - dekat Pavillion

Thursday, October 04, 2012 9:09:00 AM

kak, jom g padi house..

Thursday, October 04, 2012 9:11:00 AM

samala kita,,saya pun suka beli bathroom cleaner tuh.. tpi sbb jarang pegi cosway.. makan order ngan kekawan jek..

Thursday, October 04, 2012 9:19:00 AM

padi house tu nmpk mcm grand je..tkut mak nkmsuk

Thursday, October 04, 2012 10:14:00 AM

jom...

lunch hour...

ada berani?

Thursday, October 04, 2012 10:22:00 AM

slalu pi pADI cyber ..ok jugak so so la

Thursday, October 04, 2012 10:41:00 AM

sy pon rajin rembat ni...rajin minta akob g beli///kikikiki

Thursday, October 04, 2012 10:41:00 AM

kdg2 duk beli gk brg kt cosway..tp guna no ahli kakak je...

sll pegi cosway kt tesco dkt opis ni je..

Thursday, October 04, 2012 11:38:00 AM

suka bei bedak miyami dan kordial je kat cosway huhu tp lama dah tak renew

Thursday, October 04, 2012 9:15:00 PM

Aku pn suka brg cosway..jd member tp dh expited daa

Post a Comment