Monday, October 29, 2012

Gambar Raya Yang Ada


belek punya belek dalam kamera...
ada jugak gambar aku berbaju raya...
tapi yang sedihnya seme aku tak ready lagi...
tudung pun lum pakai...
so how??? nak publish kat sini...hurmm

so ni jelah yang ada ye...nak aku edit tutup terus muka aku...
sebab aku lum pakai tudung time ni...
ni seme salah hubby ni...hehehe...

tahun ni untuk aidiladha, masih lagi sedondon dengan anak beranak...
masih lagi kaler kuning...hehehe...

ni gambar masa bermaafan dengan mak dan 'abah'...
kelihatan dalam gambar aku dan iris jek...
sebabnya yang lelain takmo kut...

selamat hari raya semua...tahun depan kita fikir tema kaler baju warna apa ek...

notadijariku: tiap kali berkumandang takbir raya di udara...hatiku dipagut kepiluan...
rindu pada arwah ayah...abang, adik² semua...
semoga kalian semua ditempatkan dikalangan orang² yang beriman...

dan semoga ketemu lagi aidilfitri dan aidiladha di tahun hadapan...
insyaAllah...

14 comments

Monday, October 29, 2012 1:24:00 PM

sama la..raya haji tahun nie..kureng amik gambar la

Monday, October 29, 2012 1:32:00 PM

comelnya kak izan..kehkehkeh

Monday, October 29, 2012 2:18:00 PM

kite rasa, kite tak pernah kot ambil gambar waktu raya haji. huhuu kat kampung kite, raya haji tak macam raya aidilfitri. :D

Monday, October 29, 2012 2:25:00 PM

@MizzTina
amoih amoih...perli nampak...hahaha

Monday, October 29, 2012 2:44:00 PM

raya haji kali ni kurang bergambar, akak kureng sihat, so mood pun kelaut ajo peginya

Monday, October 29, 2012 2:49:00 PM

aku memang xde mood raya hehee
gamba makanan je thn ni aku amek
diri sendiri pon xpakai bj raya

Monday, October 29, 2012 2:49:00 PM

wak pon kurang amek gambar raya aji kali nii.. ihikkKKs

Monday, October 29, 2012 3:20:00 PM

putih gebu muka k.izan

Monday, October 29, 2012 4:03:00 PM

Sy pun takde gamba raya. Gamba suami dgn hero kecik tu je, adelah...

Monday, October 29, 2012 5:14:00 PM

nasib baik kita ada gk gmba posing2 ry di aidiladha..hehe...

Monday, October 29, 2012 8:35:00 PM

Assalamualaikum,..hai,..singgah sini,..salam kenal "miaduniaku"

Monday, October 29, 2012 9:20:00 PM

dikk adoo gak pic raya haaa
akak .. non hadooo ;)

Monday, October 29, 2012 10:04:00 PM

Waaa setontin bju hampa no

Tuesday, October 30, 2012 8:59:00 AM

cantiknyer baju dia..sedondon..

Post a Comment