Monday, October 8, 2012

Kengkangan Masa

Hurmm...hari ni seharian kut aku tk up entry br...tp pe de hal kan...blogger picisan mcm aku ni,tkde org tnya pn ke mana aku menghilang...lainlah Blogger femes kan...huhu...ekseli ari ni aku sangat sibuk...dok ralit mengerjakan filing sampai tak sedar jam dah menunjukkan kul 5 time tu...times up kan...balik time...tul kata orang...kalau kita dok asyik bz dengan sesuatu keja memang tk terasa masa berlalu kan...gtulah yang aku rasa...sampaikan rasa tak sabar nk p keja sok...nk siapkan semua file yg ada...rasa Seronok plak tau... So pada yg tak bosan dok ulang klik blog aku ni,mekasih bebyk...rajin korang datang menyinggah sini walau terangan tiada entry tbaru pun ari ni...siyes tkde masa nk mikir idea nk taip entry br...huhu...so mohon ampun dan maaf sebab tk sempat nak jejalan kerumah awok2 me'...negklah esok lusa maybe keadaan dh stabil kan..klah semua...ngantuk sangat dah ni....naik juling dh jari menaip...sampai btemu lagi.... Tuhan tolongg!!!


10 comments

Monday, October 08, 2012 10:59:00 PM

nice pic black n white uols..takper, kerja lebih penting psl itu leh pendapatan kitakan..bila free br buat entry..:-)

Tuesday, October 09, 2012 6:02:00 AM

Hehe...gambr edit dari phone ni ja...tp tulah...keja sy ni bermusim...time byk keja memg tk menang kaki tangan...huhu

Tuesday, October 09, 2012 8:14:00 AM

org tu pakai HTC katakan..hehehe

Tuesday, October 09, 2012 9:51:00 AM

mak tang mencari je kakak...kikikiki...semangat bekerja tu...ni yg buat mak tang tak sabar nak masuk keje...sambil keje, sambil gosip2 mak jemah...kakakakaka

Tuesday, October 09, 2012 10:07:00 AM

hari ni rajin² la update ye.. muehehehe

Tuesday, October 09, 2012 11:17:00 AM

Sama lah dgn blog ros, xupdate pun org xkisah... Ehhehe... Xpe, cikmot buat keje dulu..dh free leh la bw n update :)

Tuesday, October 09, 2012 11:19:00 AM

rajinnye ko kak ..aku masih bermalasan

Tuesday, October 09, 2012 11:20:00 AM

Patutla senyap je...hehe

Tuesday, October 09, 2012 1:58:00 PM

ala....jgn ckp mcm tu...

blog sy lg la x femes, update pun x dtg sgt..inikn pula x berupdate...huhu...

keja lebih penting kan....

Tuesday, October 09, 2012 4:51:00 PM

betul tu..kalo tgh asyik buat keje..fb ke blog ke tak heran dah...

tadi dok bz buatkan kerja org...bos mcm tak percaya dah nak bagi org buatkan...so dia suh PA buat @ create borang khas ...5 borang berasingan cerita pulak tu... pening mak jemah

Post a Comment