Tuesday, October 16, 2012

Nak Jugak Rasa...


ni gara² nengok kat blog si syana la ni...
sudahnya aku plak yang dok teringin nak merasa DURIAN CREPE ni...
huwaa...nak jugak nak jugak...

lelaju aku add fb si penjual tadi...
4 ketul RM10...


katanya putrajaya jauh sangat...nak pos pun tak berbaloi...
ok, kita cuba kat area kl plak...
abang....tolonglah isterimu yang mengidam ni...eh tetiba...

notadijariku: mengidam time 'sekarang' itu sangat heaven...hahaha....

12 comments

Tuesday, October 16, 2012 2:36:00 PM

nyum2

Tuesday, October 16, 2012 2:38:00 PM

yeay dah boleh komen..
2 entry td tak boleh komen sbb try2 tak reti..

cikmot benda alah ni kan heaven sgt rasa dia..kalau sy 4 ketul tu sorang je boleh habiskan hehe

adoilaaaa nak g belilah jugak dapppnyaaaa

Tuesday, October 16, 2012 2:53:00 PM

hehee..da deal ke amik kt opis cik abe?
selamat makannnn

Tuesday, October 16, 2012 2:58:00 PM

ini semua rancangan jahat syana. aku kt johor cane lak??

Tuesday, October 16, 2012 3:40:00 PM

Dah rase karang, inform ek =)

Tuesday, October 16, 2012 3:48:00 PM

Eh..nmpk sedap!!terliur la plak..huhu

Tuesday, October 16, 2012 5:15:00 PM

Arghhhh...trus aku ngidam. Beso² yer. Berbaloi ngan rega. Tapi yg kat MV tu Rm10 = 6 ketul. Kat sweetchat pon ada.

Wednesday, October 17, 2012 12:05:00 AM

Best wey..of keros sedap

Wednesday, October 17, 2012 2:07:00 AM

baru jer 5 minit tgk kat fb ada kwn post gambar..adohai...sedapnyer nmpk.

Wednesday, October 17, 2012 8:02:00 AM

cedapnya..lama tak makan...kad midvalley ada jual nie..kat stall depan area cold storage tu..or kat cafe Sweetchat..memang layans.....
lama tak makan, nak cari gak la..

Wednesday, October 17, 2012 10:51:00 AM

kat png ada jual ke ni ek...takut mgidam plak ni...hahaha

Wednesday, October 17, 2012 4:33:00 PM

Seyes, Myra tak penah makan dan rasanya tak penah jumpa lagi...huhuuu

Post a Comment