Tuesday, October 30, 2012

Patutlah Aku Pelik...NuffnangX Punya Cerita


itu hari kan...adalah aku terbaca kat mana tah pasal nuffnangX ni...
so tah ngapa gatal tangan itu hari, aku pun register...
ikut arahan yang diberikan...
tempek kod kat blog aku tu...

pastu itu hari adalah orang bertanya...
kak, camner nak buat cam kotak komen akak tu...
aku jadi pelik, apa tak kena dengan kotak komen aku tu...
aku rasa aku takde ejas apa apa pung....
so aku biarkan sahaja...sebab aku rasa takde masalah yang menjelma kut...

tapi sejak dua menjak minggu lepas la kut...aku jadi pelik...
komen tak keluar...
satu entry tu ada dalam 2-3 komen jek...
pastu memang aku pelik...

dan nak dijadikan cerita kan, hari ni baru aku perasan kenapa jadi begitu...
rupanya ramai yang komen guna ruangan komen kat nuffnangX tu kan...
kat ruangan chat conversation...
alahaii, aku yang dok gatal install tapi aku sendiri yang tak perasan...
eh mana aku tau kan, jarang aku komen kat blog sendiri...
hurmm...

so, dek kerana aku pun rimas dengan kotak komen nuffX tu...
so aku buang terus kotak komen tu...
sebab bagi aku, aku kena alert sampai dua tempat nak nengok komen...
eh jadi kerja plak tau...

so kepada yang bertanya, maafkan saya...saya pun tak tau tentang perkara ini tau...
oleh yang demikian, keadaan dah kembali normal dah...
hehehe...

buat fara, ayung, falsya dan ada yang bertanya...
kotak komen tu adalah nuffnangX punya conversation ye...
kalu yang dah install aplikasinya kat android smartphone memasing...
ni kira cam komen chatting la...
korang leh on terus kat henset korang...
kan...

so abaikan jelah pasal kotak komen tu...
aku dah remove pung...sebab aku sure, tak ramai pung yang guna kotak komen nuffnangX ni kan...
aku jek yang menggatal itu hari...
hehehe...

notadijariku: yang baru ada, tapi yang lama lagi ok kut...hurm...

15 comments

Tuesday, October 30, 2012 8:25:00 AM

tue la sis
thanks for share

Tuesday, October 30, 2012 8:26:00 AM

kesilapan tanpa disengajakan..okey jer...yelah,..kita bukan selalu komen entry sendiri,...betul juga..hihih

Tuesday, October 30, 2012 8:36:00 AM

tula aritu sy nak komen x dpt...macam susah sket...last2 baca jer....hehhehe....mungkin sebab tu kut xdok masuk komen...

Tuesday, October 30, 2012 8:44:00 AM

ok gak akk tukar. cm ni lagi senangggg ;')

Tuesday, October 30, 2012 8:47:00 AM

ada gak perasan ari tu...

Tuesday, October 30, 2012 8:52:00 AM

haha
nasib baek tak install..

Tuesday, October 30, 2012 8:55:00 AM

pttla ssh benor sy nk komen..nk cri link tuk komen pun ssh.. kan ada kt bloglist sy blog akak ni, setiap kali update, xleh klik tajuk sbb nt xleh komen.. hah, gitula lbh kurang

Tuesday, October 30, 2012 8:57:00 AM

yg biasa lagi sng kan..

Tuesday, October 30, 2012 9:07:00 AM

hah dh ok dh..sbb aritu bila tgk yg nuffnangx tu tkleh nk komen

Tuesday, October 30, 2012 9:14:00 AM

A ah komen NuffnangX akan ade dekat blog kalau install code dia tu. nasib tak install sebab dah biasa sangat dengan sistem komen yang ada.

Nanti rerajin jom singgah webshop Mummy di www.qashmere.net

Take care...

Tuesday, October 30, 2012 9:21:00 AM

izan..sila teka semula..aku lupa gitau tp..bukan myvi or persona..the other cars

Tuesday, October 30, 2012 9:36:00 AM

dah makin moden.. =)

Tuesday, October 30, 2012 10:29:00 AM

Saya pun kena camni gak ritu..huhu!
Last2 remove jugak kekekkeek

Tuesday, October 30, 2012 10:33:00 AM

sama la..kejap jer letak ari tu

Tuesday, October 30, 2012 12:57:00 PM

Myra tak berapa best kotak komen baru tu, nampak macam tak mesra pengguna ;D

Post a Comment