Friday, October 12, 2012

Sikap Yang Terlalu Perihatin Yang Sangat Menyusahkan...

Petang tadi hujan turun dengan lebatnya...dan buat pertama kali aku mengambil masa lebih kurang hampir sejam untuk sampai kerumah...sudahnya lambat aku pikap anak anak anak ditaska...ini semua gara gara terperangkap dalam jem masa on da way nak balik tadi...agak lenguh kaki mak menekan clutch... Mulanya aku ingat ada eksiden berlaku di hadapan punca berlakunya jem...tp nyata meleset...negk kt depan tkde eksiden pun yang berlaku...hanya ada dua buah kereta ditepi dan ada beberapa org bomba...siyesli aku tk pasti apa yg blaku...dan yg aku paling pasti rakyat kita memg tlalu perihatin utk melihat apa yg tjadi...tensen mak tau...

2 comments

Saturday, October 13, 2012 10:34:00 AM

Jammed sbb semua kete slow nk nengok..hehe..busy body gak kdg2..huhu..klu x sshkan org xpe kot..

Sunday, October 14, 2012 7:10:00 PM

keta tenggelam dlm banjir wei..aku lupe nak war2 kan kat sume kwn2 yg lalu situ..aku ms tu tak blk lg..kwn aku yg teperangkap tu call bgtau jgn blk ikut jln situ..so kami2 ni sume ikut jln kat psr sane..

Post a Comment