Friday, October 5, 2012

Takde Rezeki Kat Situ, Kita Cari Kat Lain Kan


semalam aku ada terbaca satu entry kat blog syana...entry ni...
ekseli aku pun alami masalah yang sama ngan syana ni...
kalu nak ikutkan UV di blog aku ni sehari adalah cecah sampai 600-700 UV...
tapi kesian kan...untuk tahun ini..tahun 2012 ni...satu pun BE tiada bertandang di blog kerdil aku ni...
kadang buat aku down sangat...
sampaikan mood nak berblog jadi turun naik tau...
tapi bila fikir balik, takpelah, mungkin rezeki aku berblog bukan dengan nuffnang...
dan minat untuk menulis tu masih diteruskan..
aku fikir yang positif jek...
tak pat wang saku dari nuffnang dengan berblog ni takpelah, janji dapat kawan baru kan...
bak kata orang mengeratkan silaturahim kan...

ce korang nengok...memang aku tak sorok pun amaunnya...
amaun untuk tahun ni...harap pendapatan CPC jek...
takpelah aku redha...

so untuk mengubat kelukaan aku katanya...
aku ada join Says...
Says ni macam iklan jugak...bezanya cuma kita kena share iklan yang ada kat situ...
yang bestnya sekali kita daftar dah dapat RM5 dalam akaun says kita tu...
pastu kita kena share iklan yang ada...dan setiap iklan yang diklik ada amaun dia...bermula dengan RM0.20 untuk satu klik...
jadilah kan, sikit² lelama jadi bukit...

ni amaun yang aku ada...baru 2 minggu kut aku join says ni... 

so kalu korang pun nak cuba nasib, why not...
daftar says sekarang...
kalu berminat, silalah daftar di SINI...

lepas daftar ikut jek arahan yang dia kasi...
senang jek, tak susah pung...
just share @ broadcast iklan yang dia ada kat ruangan SPECIALs tu...korang dah bleh wat duit...
kalu ada yang sudi klik...tapi kena pandai main ngan ayat la, kasi orang tertarik nak klik link yang korang kasi tu...
tak susah kan...dengan berFB pun leh jana pendapatan kan...

satu lagi, setiap 1 orang yang daftar guna link korang, automatik RM5 akan dikreditkan dalam akaun says korang...
cam pernah aku bitau sebelum ni...
so apa tunggu lagi...moh la daftar skang...

notadijariku: rezeki Allah itu luas...

11 comments

Friday, October 05, 2012 3:36:00 PM

ye la sis sama la kita
nak cuba gak

Friday, October 05, 2012 4:30:00 PM

aku tak tau nape opis aku ni block says
stress mak

Friday, October 05, 2012 4:33:00 PM

samerlah.. cik mot.. sedis rasanya..:D

Friday, October 05, 2012 4:38:00 PM

wah..jauh sgguh beza,,tk sangka byk follower pun BE skit je kan...tukar la dr nuff ke lain plak,,,klu follower & UV banyak senang nk masuk yg lain..

Friday, October 05, 2012 5:09:00 PM

xper Yang..slow2k..insyaallah ada rezeki dmasa depan k...

Says ni mcm br gak la yer..ritu ada register heartbeat but dh remove dr blog..:-)

Friday, October 05, 2012 6:20:00 PM

terbaik...sy says or nuffnang samo je...m besar...tp bab nk nulih laju

Friday, October 05, 2012 8:07:00 PM

sama la kita..dah sampai dah..he he he..takde apa2 pun.just a simple gift,alamat..guna yg kat sampul tu boleh...kelam kabut sikit la 2, 3 hari nie.Ayah Ayu masuk sepital la..

Sunday, October 07, 2012 12:12:00 AM

Samalah kita, traffik tinggi tp takde BE pon sedih ;(

Monday, October 08, 2012 3:26:00 PM

tu la pelik kan nuffnang ni ...UV beratus tak mo bg ...

tak pe la kat says pun masyuk tu

Monday, October 08, 2012 4:46:00 PM

says.my ni best.. rajin jep share link... insyallh... banyak rezeki yang akan dapat... rajin2 join contest says.my... mana tahu boleh menang..

sy dh pernah dapat cah out n be a winner... memang tak menipu!!1

Monday, October 08, 2012 4:59:00 PM

sm la kita cik mot...sy pon x femes mcm blog lain...nuff bila la dpt nk cash out...

ada join gk Says tu...moga2 ada rezki ...amin...

Post a Comment