Monday, October 15, 2012

Terbaik!!!


hurmm...minggu lepas hubby ada forward status page boboiboy pasal keluaran 'anak patung' boboiboy tu...
yang mana akan mula berada di kedai Mesra, petronas pada 12 Oktober...
so pada 12 Oktober lepas gigih mak p cari tau...
semata nak membeli 'anak patung' boboiboy ni...
tuk abam mok dan kakak...
derang kan minat siri animasi ni...
tapi hampa, lum sampai ke putrajaya, katanya esok dan esok...
so semalam abam mok beria dok ajak ke taman permainan...
sebelum ke taman tu singgah kejap ke blok 4F...sebab anak buah hubby baru dapat kuarters kat situ...
dok lepak jumpa adik beradik sedara mara...sudahnya jam dah ke angka 6:30 petang...
makanya tak jadilah ke taman...
abam mok dah bising...
pastu hubby teringat kat 'anak patung' boboiboy ni...
disogoknya anak² dia untuk beli patung ni...
layan jelah, dah senja kan, takkan nak ke taman plak...
huhuhu...

so untuk bulan Oktober ni...baru keluar dua...BOBOIBOY ANGIN dan YAYA...
satu untuk abam mok, satu untuk kakak...
adik putih mata nengok...huhuhu...

eh satu RM19.90....kopak duit hubby RM39.80...

sampai rumah tak sabar ini anak nak bukak mainan dalam kotak plastik tu...
huhuhu...
abaikan jek perut abam mok yang menegang tu...
dah memang gitu...huhuhu...menakutkan... 

suka buat muka gitu...
kalu aku marah, gitulah muka yang dia selalu buat...
saper tak naik darah...
hahaha... 

ok, dah dapat bulan Oktober punya...
tunggu keluaran bulan November plak ye anak²...

musnah impian mak tau, ingat nak display buh dalam lemari kaca...
sekali hubby dok bising...katanya patutnya tak leh buh dalam ni...sebab ni macam patung dah...
bukan mainan...alahaiii...

aku??? diam jelah...sib baik hasrat masih dalam hati...hahaha...

9 comments

Monday, October 15, 2012 9:09:00 AM

wow..sehat sungguh abam mok ni..pasti sedap mak dia peluk mlm2 haha..

mahal gak rege patung tu..rs mcm nak carik gak utk izzul..tp itu la dia ni main kejap je pastu cacat la boboi boy tu..hurmm...

Monday, October 15, 2012 9:30:00 AM

kak, nak satu.. pls jgn dekut dgn sy..



psst, muat x dak iris pakai? siyes sy xtau saiz kak.. sowi.. hikhik

Monday, October 15, 2012 9:32:00 AM

wah....comei tu..nie kalu Ian ngan iris Ayu nampak..harus diaorang pun nak gak nie..tapi kitaorg guna Shell..emm..tak isi minyak pun boleh beli kan? nak terjah gak la..he he he

Monday, October 15, 2012 9:55:00 AM

Ok...nak cari gak nnt.

Monday, October 15, 2012 10:40:00 AM

sabtu hari tu singgah petronas ada nampak yaya and the gang nih tp sy leka kan pandangan harraz sbb tak mo belikan hehe kejam kan bukan apa harraz ni ganas lain macam kang sepantas kilat dia cabut tengkuk si yaya tu T__T

Monday, October 15, 2012 10:52:00 AM

Wa..abam dh dpt boboiboy..

Monday, October 15, 2012 1:48:00 PM

mot budak2 ni klu dapat mainan...dia main berapa lama..? klu anak akak.. dpaat mainan cenggini... paling lama 2 jam je dia ngadap benda tuh..pehtu... tak tahu mana dah dia letak.... cepat jemu ler.. tak tahu nak kata apa dah...

Wednesday, October 17, 2012 2:09:00 AM

terbaik...hihii

Friday, October 19, 2012 7:55:00 AM

Izan hubby akak beli 2 jgk. Satu harga rm19.90. Satu lg dia beli dpt diskaun rm16.90. Kiranya beli 2 rm36.80. Cuba try cari petronas lain plak. Kot2 dpt diskaun

Post a Comment