Sunday, October 7, 2012

Terima Kasih Mummy Iris


ari jumaat lepas kan...aku ada terima dua parcel tau...satu dari ruhil...dia pos fm badge yang aku tempah...
dan satu lagi dari mummy ayu tu...mummy ian dan iris...
eh macam sebut nama anak sendiri jek...
mesti korang ada yang familiar dengan blogger ni kan...
ekseli ayu ada bitau kat aku dia nak pos sampul duit raya...
kan aku ni pengumpul tegar, so dengan tak malunya aku minta kat ayu tu...
sib baik ayu sudi kasi...ihiks...tapi kan, ingatkan ayu pos sampul wit raya jek, tapi nengok² besar sampul ekspres yang aku terima ni...

rupanya dalam ni siap berbalut adiah tuk hanan, hadif dan hayfa' tu...
eh tuk aku pun ada tau...satu lagi FM baru...
dan jugak surat 'cinta' dari ayu...
ihiks, macam baru terima surat dari boifren jek tau...
eh lupa, tu sampul wit raya...semuanya belum ada dalam koleksi aku...
mekasih ye ayu...
siap berbalut bagai lagi...segan sungguh...
nilah orang kata, tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima...
alahaii... 

tara dalamnya ada 2 buah buku mewarna tuk hanan dan hadif...
dan tuk hayfa' ada hairband...kaler pink lagi...
kata ayu adiah besday iris in advance...
erkk, bertambah segan mak ni ha... 

untung ramai kawan alam maya ni kan...
hehehe....

notadijariku: ada sesapa nak alamat aku lagi dak??? hahaha...dasar!!!!

15 comments

Sunday, October 07, 2012 10:00:00 AM

AYu kalau send gif mmg kreatif sgt...:-)u

Sunday, October 07, 2012 10:31:00 AM

rezeki..reszeki..syukran...heheheh... itulah untungnya berblogging kan? kawan dapat,hadiah pun dapat..eh?..eh?..hehehhe..

nak jemput join GA di rumah simply moi saya..jemput datang ye:)

Sunday, October 07, 2012 4:57:00 PM

add pls..ehehe

Sunday, October 07, 2012 6:48:00 PM

Wah murah rezeki :) hehhehe

**sory lma xblogwalking... Sibuk bersalin n berpantang..ekekke

Sunday, October 07, 2012 10:27:00 PM

Salam singgah dan follow .......

Monday, October 08, 2012 9:25:00 AM

besday iris, tp semua dpt.. hehe..

Monday, October 08, 2012 9:53:00 AM

:-) ala...takde apa pun..just a simple gift jer..tanda ingatan..

Monday, October 08, 2012 11:55:00 AM

tahniah kak ... untung ko ....tgh dok cari mana sampul tu ari tu sorok2 terus tersorok...hmmmmmmm

Monday, October 08, 2012 4:01:00 PM

Wahh ... Best nyer ...

Monday, October 08, 2012 4:03:00 PM

Wahh ... Best nyer ...

Monday, October 08, 2012 5:02:00 PM

mummy ayu nak gak...hikss....muka x malu minta plak kan...haha

Monday, October 08, 2012 6:28:00 PM

cantik la dia bungkus tu..kretip je..

msti anak2 suka bila dpt ni

Monday, October 08, 2012 9:13:00 PM

eh tk igt nak kasi sampu duit raya tu.. kak, nak sampul fareeda thn ni..hahaha terbalik sudahh

Tuesday, October 09, 2012 9:50:00 AM

alamat saya tak nak ke kak? hahaahah... dah tak lama kan besday iris, celebrate tak nnt kak?

Tuesday, October 09, 2012 11:28:00 PM

amboi..special tu..berbungkus lagi..

Post a Comment