Monday, October 22, 2012

Untuk 2 Hari


ceh, tajuk cam filem untuk 3 hari jek kan...
ok aku dah nengok filem tu...hubby amik kat astro first...
sib baik tak nengok kat wayang... :p

ok, kisahnya hari jumaat lepas, aku half day...
hubby ajak p seri kembangan, nak setelkan kereta kancil kami...
setel semua hal, ajak hubby menyinggah di Giant, Seri Kembangan tu...
sebab nak beli barang dapur sikit...
yang kat umah tu dah kehabisan...

setel hal barang dapur...tetiba menyinggah kat kedai buku depan foodcourt bawah tu...
nengok nengok ada jualan novel potongan rebate 50%...
perghh, ini sudah bagus...ada jugak bahan bacaan tuk hari minggu ni kan...
lagi pun aku memang menunggu jek nak beli novel baru ni ha...
dah murah gini, apa lagi...suka benar rasa di hati...huhuhu....

ralik dok mencari novel yang sesuai...

novel² yang ada...kebanyakkan keluaran Alaf 21 dan Buku Prima...
dan novel ni bukanlah yang terbaru di pasaran...
kebanyakkannya cetakkan tahun 2009-2010 gitu...
oklah, aku pun bukan jenis kakinovel yang up to date sangat...
janji ada novel yang belum dibaca, sure aku rembat...

ok, sah aku rambang mata hari tu...
rasa seme novel aku nak borong...
kelas ko, borong novel lagi...hehehe...

sedang membaca sinopsis...novel mana yang hendak dibeli...

taraa...sekali 5 buah aku beli tau...
rege untuk 5 buah ni dalam RM50 gitu...
sebab semuanya separuh harga kan...
bestnya lahaii....abang, leh tambah lagi 5 buah tak??? grrRRr...

dan UNTUK 2 HARI minggu yang lepas...2 buah novel dah selamat aku khatam...
malam ni sambung lagi 3...semalaman dalam 1 buah novel aku baca...
sib baik tak tebal kan...huhuhu...

notadijariku: kalau dah minat...

10 comments

Monday, October 22, 2012 12:14:00 PM

dasyat...ibu anak kecik ni sempat khatam dlm sehari jerkk

Monday, October 22, 2012 1:38:00 PM

byknya...pinjam satu!!!

Monday, October 22, 2012 3:06:00 PM

wah bestnya..kalu Ayu pun mesti rasa nak borong saka..emm...kalu dekat leh pinjam2 kan?

Monday, October 22, 2012 3:51:00 PM

sekali 5buah buku tu...berbaloi hrga dia...50%...best2..

Monday, October 22, 2012 5:29:00 PM

Waaa bestnya dpt 50% diskaun..tuh.. leh la join club baca novel.. :)

Monday, October 22, 2012 7:28:00 PM

Kalau minat x paya kta pa..ak pn suka bca novel

Tuesday, October 23, 2012 10:06:00 AM

uishh 50% diskaun tuu ..
ok gak buat pembaca tegar kan ;)

Tuesday, October 23, 2012 10:32:00 AM

bestnye novel murah. alaa, novel lame tak kisah, janji ada novel. hehee

Wednesday, October 24, 2012 12:11:00 PM

dulu rajin baca novel.. sekarang ni kalau baca mesti nak ngantuk. masalah mata betul.. :S

Tuesday, October 30, 2012 9:02:00 AM

fuyoo..mmg ulat buku betul la..

Post a Comment