Friday, November 9, 2012

Berapa Hari Nak Habis Ni???


ok sambung lagi citer...tadi aku ada citer aku nak cari novel kan...
ekseli aku nak cari novel SEHANGAT ASMARA...sebab aku dah lupa sama ada aku dah baca ke belum novel tu...so sebelum drama tu keluar, baik aku baca dulu novel tu..
so takdelah aku jadi meroyan tak tentu pasal kat wall fb, status twitter nanti kan...
eh ada kena mengena ke???

so kat popular tu dah aku bilang tadi, novel yang dicari pun takde jugak ...
at last, hati terpandang satu novel karya SR ni...
erkk, dah banyak novel dia yang aku baca...
paling tragis novel ANDAI ITU TAKDIRNYA tu..
arghh, sadis...

so nengok novel tu, mak aih, punyalah tebal ye...hati dah berkira² kan, bila masa aku nak abiskan pembacaan novel ni...selalunya tiap satu novel aku berjaya abiskan pembacaannya dalam 1-2 malam jek...
tapi yang ini...erkkk, sendiri mau ingat la kan...

tebal kan...setebal novel 7 hari mencintaimu...

ada sebanyak 1055 muka surat untuk dibaca...agagaga...mampukah???
ye saya pasti boleh... 

dan novelnya bertajuk TAKDIR ITU MILIK AKU...
karya salah seorang my peberet novelis...SITI ROSMIZAH la..saper lagi kan... 

balik dari merayap tu, terus aku order online novel yang dicari tu...
dah susah sangat kan, cari sana sini...mengabiskan minyak kereta sendiri jek...
huhuhu...

notadijariku: senyum, tak perlu kata apa²!!!

11 comments

Friday, November 09, 2012 12:10:00 PM

perghh...tbal gila!~~

klu org baca nih mau makan tahun kot..hihi

Friday, November 09, 2012 12:14:00 PM

akak suka syarifah abu salem je... :)

Friday, November 09, 2012 12:19:00 PM

phewww....teballl giler...

Friday, November 09, 2012 1:57:00 PM

pergh mmg sama tebal ngan 7 hari mencintaimu tu kakak...nk rembat la 1

Friday, November 09, 2012 2:16:00 PM

moga dapat baca habis.....
dah lama tinggal dunia novel ni sejak keje.. huhu

Friday, November 09, 2012 2:31:00 PM

tebal tu kak oi..cayalah!!

lepas dah beranak 2 ni sy jarang dah bc novel..baru bukak jap anak dtg kacau..huhu..

tp sy suka novel2 oleh ma lee chuswan..best..rs nye skrg dia dah tak menulis dah kot..yg paling best adalah selamat tggl syg..

Friday, November 09, 2012 2:49:00 PM

sesungguhnya novel ni xbest.. trasa mcm kejam sgt.. hurmmm.. persoalan sy, wujud lg ke manusia kejam mcm tu??


hehehhe

Friday, November 09, 2012 2:53:00 PM

hebat sungguh ko kak ... byk betui hobi ko ... dah 3 dah

Monday, November 12, 2012 2:21:00 PM

Saya dah baca ... Ok, best lah jugak ... Ya, ada beberapa persoalan ... Wujud lg ker manusia kejam cam tu ?

Wednesday, November 14, 2012 9:25:00 AM

tak terhabis ni.dah lama tak layan novel..last layan novel tebal..
lagenda budak setan..itu paling tebal rasanya penah baca dan repeat ;D

Wednesday, November 14, 2012 3:55:00 PM

mak aiii.. tebalnya.... kenyang baca ni.. hahhaa

Post a Comment